V 7:15 jsem se poprvé po noci po spaní vyčůrala i když jsem litala 3x za noc na WC? Ale to za noc není podstatné. Takže když jsem se v těch 7 vyčůrala mohu si jít ted v 9:40 koupit test a použít ho bude Mít s už ne tak moc ranní močí stejnou účinnost nebo si ho mám koupit a použít az zítra ráno aby tam HCG bylo vyšší a větší šance na pozitivní výsledek? Nebo je jedno kdy přes den ho pouziju při prvním synovi jsem ho nepoužila rovnou šla k doktorovi a ten to potvrdil . Jinak co se týče příznaků muzu být v 6. Týdnu a je mi furt na zvracení .spíše návaly vln jednou přijde, pak zase je to 3 hodiny ok a pak zas zvracet. Takže spatky k tématu ten test radši udělat brzo po ránu a ne v poledne, odpoledne?
Tak dobra Já si jen myslím ,že jsem v 6tt . Tak jo skočím si pro něj
Děkuji za odpověď.
Bylo to hrozne divný silná v kontrolní a na dni slabší růžový zbarvení proto druhý proužek budu zkoušet zítra ráno s rani moči
@veverkamaminka Hoď sem fotečku 😉
Už jsem to vyhodila zítra ráno sem hodím fotečku😉
@hanulkaha budu ráno zítra dělat druhý proužek třebas se objeví ta druhá jasněji a fotku přidám
@veverkamaminka Oki, těším se 🙂 Ale důležité je, že tam dvě čárky vidět byly! 😉
Nojo ,ale bylo to divný slabý a těsně u sebe proto zítra znova🙂
otřebuji poradit :( snad tady najdu odpoveď... Beru HA a v polovine (zhruba ) platíčka jsem zacla mit pobolivani v podbrisku a ruzovy vytok pres den a rano s hlenem ale ne moc porad mam pocit ze musim na malou tak chodim porad :( je to az neprijemne) hledala jsem snad vsude odpoved na toto co to zpusobuje vsude je napsano ze to je priznak tehotenstvi. Bolest v podbrisku caste moceni a ruzovy vytok cokoliv pri pomysleni na toto a jine važnejsi veci me temer rozhodi a rozpláče prosim co to může být?? Vim ze to sem asi nepatři ale uz jsem zoufala :(
@valin nehledej nic na netu ani v mé diskuzi a poslechni mou radu nekupuj ani tehu test a jdi k doktorovi zítra a budeš o něco chytřejší ;) můžeš a nemůžeš být v tom, ale doktor řekne pravdu.
@valin špatná antikoncepce, měla jsem to stejné. Pak se to zhoršilo tak, že jsem 3x do měsíce dostala MS a to i přes to, že jsem HA brala....Určitě zajdi k doktorovi, mohou ti i špatně fungovat játra, pokud máš špatně zvolenou HA - buď jí bereš chvíli a tělo si nezvyklo a nebo jí bereš dýl a tělo už jí nechce.
Dekuji za rady mam strach no seberu vsechnu odvahu a zajdu k doktorce dekuji moc
@valin moje řeč 🙂
Moc dekuji 🙂 zitra jdu na to
Nepridam bbohužel fotku testu jelikož včera to vypadalo na pozitivní takový nepatrný růžový druhý zbarvení a dnes ráno pouze 1 jasná čárka říkající milá maminko dnes holčička nebude. No jednoho pudižvíka máme a druhá/hý přijde az nadejde jeho čas:( tajemství úspěchu nemyslet na to a nechtít tolik tu holčičku k tomu chlapečku. Takhle na tom můžeme s manželem dále pracovat a o to jde 🙂
@veverkamaminka Ahojky, tak jak to s tebou vypadá?
Gratuluji ☺ možná jsem testík dělala brzy. Totiž v 10.mesicich mého synka mi přestalo mléko téct a v 11 už ani kapka a ted v jeho 13 měsících jsem se včera koupala a psa citlivá, tmavé bradavky a vystouplé žilky a dokonce při zmáčknutí teklo mlazivo. Manžel říka, že nemám jít k doktorovi dalších zbytečných vyhozených 50 korun jako za ten test takže čekám na zářijovou menstruaci. 😯
@hanulkaha Ahoj no vždyť píšu ,že příznaky by byli, ale nebudu věřit dokavad 14 dní nepřijdou měsíčky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
V 6 týdnu už je to jedno. Pozitivní bude celý den.