Mohu se potichu radovat?

christiech7
30. bře 2023

Ahoj všem, jsem dnes 36dc, ms mi mešká 5 dní. Dnes jsem si dělala první test z odpolední moči. Mohu se potichu radovat nebo mám raději testovat zítra z ranní moči? A mám už kontaktovat gynekologa nebo ještě týden či dva počkat? Děkuji 🙂

leslieth
30. bře 2023

@christiech7 pozitivní 😇

odula
30. bře 2023

@christiech7 myslím že se můžeš radovat i nahlas

abigail123
30. bře 2023

@christiech7 radovat se můžeš 🍀 byla jsem na první kontrole 6+2 a byl vidět gest.váček, ale alespoň jsem se ujistila, že je tam, kde má opravdu být. Na další kontrolu jdu 8+2 a modlím se ať jde vidět už i srdíčko. 🙏
Tak i tobě držím moc palce ✊

christiech7
autor
30. bře 2023

@abigail123
Děkuju moc 😊 i tobě držím palce, ať je vše v pořádku. Já jsem teď podle ms 5+0, tak ještě počkám do příštího týdne.

janule0123
30. bře 2023

@christiech7 zavolat klidně můžeš .. aspoň se objednas jak se ti to hodí… me třeba můj gynekolog vzal pokaždé až kolem 8tt ať je už tak nějak jasno, a není tam nějaký ten stresik je není srdicko, má byt nemá byt …

lencaa11
31. bře 2023

@christiech7 pozitivní 👍💜

vero987nika
31. bře 2023

já myslím že se můžeš úplně normálně radovat nahlas 😁 gratuluji 🙂

amazonkajanik
31. bře 2023

@christiech7 to už je krásně pozitivní test, můžeš se radovat!

christiech7
autor
4. dub 2023

Ahoj, tak dneska jsem byla u doktora. Podle MS jsem 5+5, podle doktora méně. Na utz zatím nic moc vidět nebylo, jen gestacni a žloutkový váček. Mám přijít až na konci dubna. Tak snad bude vše ok 🙏

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru