Mohu otěhotnět?

fido5
19. bře 2019

Ahoj všichni, potřebuju poradit a zároveň uklidnit. 22.2.mi skončila menstruace, 9.3.proběhl nechráněný styk (partner byl ve mě asi 2 minuty, předtím se neudělal, soulož nebyla nadále přerušovaná), 15.3.jsem měla dostat menstrauci. Stále nic. Jak velkou šanci mám na otěhotnění? Cyklus mám pravidelný, menses vždy došel na den. Mohu být v tom, nebo mám zpoždění vlivem stresu a obav? Děkuji

market177
19. bře 2019

@fido5 To ti tady asi nikdo nerekne, co zkusit tehotensky test?

fido5
autor
19. bře 2019

@market177 test určitě vyzkouším, ale předtím bych chtěla vědět názor. Ovulace podle kalendáře byla 28.2.

gruyerre
19. bře 2019

@fido5 ovulace podle kalendáře je nesmysl, protože můžeš mít ovulaci klidně třeba 20. nebo 25.den cyklu, pokud si ji nezaznamenala, mohla být kdykoliv. Ze stresu to taky můžeš mít. Na test je ještě docela brzy, kdybys skutečně otěhotněla 9.3., tak ještě nemusí být nic vidět, zkus ho za pár dní.

fido5
autor
19. bře 2019

@gruyerre Ovulaci jsem nikdy nezaznamenala, nevím tedy, kdy mohla nastat. Děkuji za odpověď.

lachtanice86
19. bře 2019

@fido5 udělej test. Z toho co si napsala ti stejně nikdo neporadí

vaseli16
20. bře 2019

@fido5 teoreticky kdyby ovulace byla tak jak pises a styk az 9.3. Coz je 9dni po ovulaci tak je sance na těhotenství nulovA, jestli teda partner nema olympioniky(jen pro odlehceni😉🙂).Ale jak pise
@gruyerre pokud nemas ovulaci nijak potvrzenou udelej test za par dni...vic ti nikdo neporadi.

fido5
autor
25. bře 2019

@vaseli16 dekuji, den po dotazu menstruace přišla, test vyšel negativní. Díky všem za odpovědi! 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru