Ahoj holky, už minulý týden mě trápily bolesti zad a podbříška, ode dneška se k tomu přidala citlivá a bolavá prsa a neuvěřitelné bolesti žaludku, k tomu děsně pálí žáha. Myslíte, že je možné, že mám příznaky tak brzy? Ms jsem totiž měla před víc jak 14 dny. Minulý týden sem si dokonce myslela, že na mě něco leze, měla sem rýmu a bolesti hlavy, ale nic se z toho nevyklubalo. Jsem hrozně unavaná, pokud si hned nejdu lehnout, celá v obličeji zrudnu a hořím. Díky za názory 🙂 Nevím, jestli si dělat naděje nebo ne, na TT je samozřejmě brzy, dělala jsem si ho a je negativní.
ne
diky 🙂
Taky se přikláním k ovulaci. Já jsem těhotenství poznala 4 dny před zpožděním MS. Bolela mě prsa a pro test jsem šla na jistotu i když jsem ještě neměla zpoždění. Ale takové příznaky budou buď tou ovulací nebo možná vsugerované.
Myslím, že to možné je. Já to věděla týden, po prvním sexu. Strašně se mi zvětšila prsa 🙂
Mě bolí prsa už dva dny a to tak že hodně, podbřišek asi ani tak ne. A do MS mám ještě pár dní...
Já poznala,že jsem v tom týden po. Prakticky okamžitě. Ráno mi smrdělo kafe a to se nikdy nestává.
Mne sa stalo, keď som čakala dcerku, že som proste vedela, ze som tehotná. Samozrejme bez testu. Ja som to ako keby cítila v srdiečku, že tentokrát mi už menstracia proste nepride a test mi to samozrejme už len potvrdil. Mne to raz spominala kamaratka, že sa to stalo jej mame a ja som jej to nechcela veriť. A presne to isté postretlo aj mňa Bol to krásny pocit a som zaň vďačná Či som mala aj nejaké príznaky už dopredu, to si už veru nespomínam. Mojim jediným priznakom bol asi len ten pocit (istota) v srdiečku...
pokud byla ms před 14 dny, tak to bude spíš ovulace...
ale jinak to možné je 🙂
já jsem to poznala u obou dětí, u dcerky víc než týden před tím než se ukázalo na testu
záleží na tom jak je člověk citlivý a také jak zná svoje tělo
Já nikdy nepociťovala ani žádné příznaky při ovulaci, proto teď zřejmě plaším 🙂 nejhorší je, že se na to snažím nesoustředit, ale přijde mi, že se bolest čím dál zvětšuje a je častější. Dnes ráno mě třeba bolel levý vaječník asi 2 minuty tak, že jsem měla úplné křeče a nezmohla jsem se na nic jiného, než se schoulit do klubíčka a vyčkat, než to přejde. Po těch 2 minutách jsem o ničem zase nevěděla.
Jeste me napadlo.. Mohu mit vubec ovulaci, kdyz beru HA?
i když žádná HA není 100% 😀
Bohuzel sem zapomnela prvni 2 prasky na zacatku plata
A ted na sobe pozoruji zmeny, tak zjistuji, co to asi je 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@oliii9 mohla by to byt ovulace jestli ms byla cca pred 14dny.. Me pri ovulaci taky hodne boli bricho, zada a kdyz zkonci tak hned prsa a zaludek na vode..