Ráda bych znala názor ostatních na moji situaci. 1.1. jsme měli nechráněný sex, 2.1. jsem měla ovulaci a vše vypadalo, že se nám konečně poštěstilo. V den menstruace neklesla bazální teplota, ale začala jsem trošku krvácet, trvalo to asi 4 dny, teplota se ale stále držela nahoře a test byl pozitivní. Ovšem asi 5 dní po skončení ms mi začala teplota klesat, z 36,8 na 36,0 - 36,2 a nezvyšuje se i když mám týden před další MS. Děložní čípek mám už týden otevřený, což se mi taky moc nelíbí. Také mi už asi týden z pravé bradavky po zmáčknutí vyteče troška bíle nebo průhledně tekutiny.Další MS by mi měla přijít až za 7 dní, test se bojím udělat (vím, jsem hloupá, měla bych jistotu), ale jsem nafouklá, mám zácpu a bolí mě na pravé straně v podbříšku, když se dotknu děložního čípku, píchá mě tam mnohem víc a to se mi nikdy před MS nestávalo. Napadlo mě, zda se nejedná o potrat, ale tak nějak doufám, že MS nedorazí.
Co si o tom myslíte?
Obávám se, že nic jiného než návštěva u lékaře tě nemine. A testík bych určitě prubla, držím palce 😉
počkej zda dorazí další MS a když ne udělej test.... 🙂 pokud budeš mít výraznější píchání dole nebo v břiše určitě hned k dr...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@olina146 za prve si udělej test a za druhé ráno zavolej k lékaři a objednej se. Jiná cesta není. Jedné lékař ti může říci,ze je vše v pořádku. Nemá smysl nic protahovat. Hodně štěstí.