Mohu být těhu?

anonym12
21. únor 2017

Ahoj omlouvám se za anonym ale stydím se.. Takže prosím vás o radu. V pátek jsem špinila ale jenom jeden den a menstruace měla přijít až včera 21.2 nicméně se nedostavila ale změnil se mi výtok nevím co to znamená mohu být těhu? Koupila jsem si test tak to asi zítra testnu.

puresin
21. únor 2017

Urcite se otestuj, vic Ti tu asi neporadime. V patek to mohlo byt zahnizdovani oplodneneho vajicka, ale taky vubec nemuselo, jen test nebo doktor Ti rekne vic.
At to dopadne podle Tveho prani. 😉

elenadavis
21. únor 2017

@anonym12 Ano bude nejlepší počkat do zítra. Uvidíš jestli se ti ms nerozjede a pokud ne tak bych ho zkusila. Tahle lze jen težko říct, co to na tebe tvé těko zkouší. 😉

anonym12
autor
21. únor 2017

@elenadavis vůbec nevím co zkouší.. Ale většinou mívám cyklus pravidelný. Děkuji za odpověď.

anonym12
autor
21. únor 2017

Děkuji @puresin

anonym12
autor
21. únor 2017

Myslíte že může být na vině i to když jsem tedka nachlazena? Nebo to nijak MS neovlivní. Děkuju za odpovědi 🙂

anonym12
autor
21. únor 2017

Jinak břicho mě bolí jako kdybych to měla dostat.

leki
21. únor 2017

Musis si udelat test. Me tez bricho bolelo, jako bych mela dostat menzes, ale test ukazal dve carky. Ale na druhou stranu to muze byt jen nahoda a cyklus ti proste z niceho nic uhnul, to se muze stat 🙂

anonym12
autor
21. únor 2017

@leki děkuji za odpověď.. Jinak doufám že těhu v ještě nejsem. Přítel by mě asi vyhodil. :(

kika_21
22. únor 2017

@anonym12 Tak to asi není přítel, spíš nepřítel.🙂

jullli
22. únor 2017

@anonym12 tak co test?

pidulka1981
22. únor 2017

Muzes byt i nemusis..podle toho jestli mas pravidelnou menstruaci a taky to nachlazeni..obcas se to stane ze se to zpozdi nebo vubec neprijde..Jestli by te pritel kvuli tomu vyhodil tak promin za to slovo ale byl by to blbec..ma na tom stejny podil jako ty takze si radsi rozmysli jestli nebudes tehotna zda s nim byt ci ne..A ani nevim kolik ti je..beres antikoncepci?

anonym12
autor
22. únor 2017

Test byl negativní. Ale antikoncepci neberu nedělá mi dobře. A je mi 22. Děkuji za odpověďi 🙂

pidulka1981
23. únor 2017

A ty bys osobne miminko chtela nebo ne?Ani jsi se nezminila...Vek mas krasny🙂)

pidulka1981
23. únor 2017

@anonym12 Pokud miminko zatim nechcete tak se chrante.Asi nechces kazdy mesic zit s nejistotou zda jsi nebo ne..Ale ty snad vis jak se chranit😉

anonym12
autor
23. únor 2017

Já bych určitě miminko chtěla ale až dostuduju. 🙂 jistě že vím jak se chránit, ale někdy si tak prostě nejste jistá.

niki2610
23. únor 2017

Ahoj chci se zeptat na zkušenosti dne 16.1 jsem mela posledni menstruaci a dnes 23.2 a vcera jsem si delala test a byly oba pozitivni a kdyz jsem prisla na gyndu doktorka mi rekla ze jeste neni nic videt divala se pres vaginalni ultrazvuk a pozvala si me za 14 dni. Je mozne ze tehotna nejsem?

stratilikova
23. únor 2017

@niki2610 všetko je možné, pozitívne testy a fakt, že MS neprišla, skôr svedčia o opaku...inak je úplne zbytočné ísť k lekárovi tak skoro, stačí tak 3-3 týždne od vynechania MS

niki2610
23. únor 2017

Dekuji za odpověď doktorka si me pozvala za 14 dní tak uvidím co mi řekne jen je hrozné to čekání

pidulka1981
24. únor 2017

A ty mimi chces?

pidulka1981
24. únor 2017

Taky nepises zda se snazite o miminko nebo to bylo neplanovane...

niki2610
27. únor 2017

Ja bych mimi chtela a bylo to neplanovane a navic jsme se s pritelem rozesli asi pred 14 dny takze bych na to byla sama ale rodice me plne podporuji tak verim ze bych to zvladla

pidulka1981
28. únor 2017

Je hezky ze mas podporu vasich ale nekdy to opravdu neni sranda...jsi jeste mlada tak snad poznas nekoho kdo to miminko s tebou vychova a bude tata rad🙂)

anonym52369
28. únor 2017

Ahoj holky 🙂 potřebuju poradit , necele tři tydny z5 sem byla na gynekologii kvůli nedostani MS , na UZ nebylo nic vidět ,tak mi pani doktorka doporučila injekci na vyvolaní MS (byla mi pichnuta dvojta davka agulutinu ) bylo mi řečeno že do 14 dni by měla dojít MS , jeden den sem měla trošku tmaveho vytoku na vložce ale nevypadalo to na Ms , každopadně 14 dni uběhlo a ms nedorazila , muj dotaz zni myslite že by mohlo jit o těhu ? 🙂 krasny večer ❤

risu
28. únor 2017

@anonym52369 udelej si test ;) a vyvolavacka by pripadnemu tehotenstvi neublizila, neboj

anonym52369
28. únor 2017

@risu 🙂 zítra zajdu do lekárny 🙂 děkuji za uklidněni 🙂 hezky večer

junkka
28. únor 2017

@anonym52369 tak urcite muze, zkus test jinak to nezjistis

lucinka58
28. únor 2017

No nechci tě děsit, ale takhle jsem to měla již několikrát já. Prvně zahnizďování - špinění, pak takový krémový výtok. Prostě buď těhotná být můžeš nebo nemusíš - prostě si udělej test a uvidíš. Pokud nejsi a těhotenství neplánuješ, tak se začněte chránit, jinak takovýhle situace budeš řešit furt 🙂

anonym52369
28. únor 2017

@lucinka58 zdravím tě o miminko se snažime praě :D tak čekame co stoho vznikne 🙂 každopadně děkuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru