Ahoj, jsem prvni měsíc po vysazeni HA, snažime se o miminko, doposud( co jsem brala HA) jsem měla mentruaci pravidelnou 28D, nyni mam 7dni zpoždění 😉 🙂 ale test mam negativni 2krát za sebou ☹ mam bílý vytok, bez zapachu, pred 2tydny me bolelo bricho, spatne od zaludku, nyni zadne potize. Posledni MN 31.3-5.4.15
Co myslíte holky?
já jsem po vysazení HA měla tak rozházený cyklus, že jsem třeba 3 měsíce MS nedostala, pak jeden měsíc jo, a pak třeba zase ne. počkala bych a testovala klidně za týden.
Dékuji za odpovědi, jeste jsem opoměla rict, ze jsem jednou tehotna byla, pred rokem, ale bohuzel to nevyslo 😎 zjistila jsem to, az na gynekologii, myslela jsem si, ze mam prave rozhazeny cyklus po 7 let HA. A byla jsem 6-7 tyden, mela jsem v te dobe chripku, a tak nevim priznaky, az po 7t jsem byla extremne unavena a cigara mi smrdela, take mi ted smrdi. 😉
Napisi jak jsem dopadla, tanto tyden jdu zas na gynekologii na prec.prohlidku, snad se to bude opakovat, protoze poprve mi ani jeden ze tri testu neukazal pozitivitu, tak stale doufame 😵
@kimikk tak držím pěsti ať to dopadne dobře 😉
Děkuji 🙂
Tak nic holky, říkala Dr, že je vše ok, jeste není tolik prokrvená sliznice, potrvá než to dostanu, když né do konce května, pujdu na Agolutin... Tak uvidíme. Akorát mě celou dobu bóli břicho,říka, že pocituji ovulaci,ale 5 týdnu asi ne, tak snad to co nejdříve příjde a budeme se zase moc snažit 😉 😉
Ahojky.Mate zablokovanou gyn.drahu díky předeslemu vztahu . tech bloku mate víc ale nic co se by neslo zrušit. Navíc si doplnte vit. E a železo. Pokud budete chtít vědět víc pak dam tel. Mějte se
Mohla by si to vice rozvést?
@socialm Tvuj pes je v poho, jinak by nelital za fenkama. A tvoje zablokovana srdeční čakra vysvětluje tvou odpoved. Myslim že i tvuj vztah ktery máš opakovaně neuspěšny napovi ledaco. I male děti vi ,že funkcni čakry znamenají zdraví a plnohodnotny život. A az pomužeš s odblokovanyýma čakrama tolika lidem co ja , tak pak se mužeme pobavit. Tak držím palce at se ti darí
nemam za co. Jen jsem tu jednou nakoukla na doporuceni od mamin, ktere po odblocích otěhotnely a mají deti, že bych tu mohla nabídnout pomoc. A napsala bych víc me diagnozy nejsou z vašich slov, ale přes andilky a ti ví přesně proč se komu něco nedaří at zdravotně nebo v životě vůbec. Vše je daleko jednoduší než si vůbec umíte představit. Není to mlacení slámy, ale moje zkušenosti. Je mi líto, že se zlobíte k vuli tomu jestli mám jméno nebo jen tak Spíš by jste se měla zamyslet jestli není jednoduší si to jen přečíst a pokud se to nelíbí, tak si najít co vám bude příjemnější. Jen jsem si myslela, že nabídnu těm co opakovaně chodí na bolestné umělé oplodnění, bez výsledku pomoc, protože nic není jen tak. pokud se pořád dokola něco opakuje, tak to bude asi chtít přijít na příčinu a tu odstranit. A to dělám at se vam to líbí nebo ne. Ale taky jsem se musela hodně učit a spioustu věcí změnit u sebe, tak vas chápu že se zlobíte i když není duvod.
@socialm tak ještě naposledy je to jen na vas čemu verite. Nic nikomu nevnucuji. Ale opravdu mate pocit ze stastny a spokojený člověk takto reaguje. Víc by to chtělo humoru mi co si nic nenalhavame to aspoň tak máme. Tak hodně štěstí a pohody ti přeje Evelina jo a jedna rada. Vykaslete se na racionální úsudek a ridte se srdcem. Pak ani nebudete mít v sobě tolik zloby
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Počkala bych, klidně do pátku. Když nic nepřijde, tak další test. Může chvilku trvat, než se ti srovná cyklus 😉 Ale kdyby se zdařilo hned, tak by to bylo fajn, ne? 🙂 Držím palce, ať to klapne co nejdřív