Ahoj,
mam zpozdeji jiz 24 dnu, testy ukazuji vse negativne (zkousela jsem jak normalni, tak digitalni clearblue), mam typicke znaky tehotenstvi
-unava
-nevolnost
-motani hlavy
-chute/nechut (kazdym dnem se to meni)
-opozdene MS
Mam jeste pockat do dalsiho data MS?
Muzu byt tehotna? Stalo se nekomu neco podobneho? Ziji v zahranici a neovladam jazyk na 100, hlavne co se tyka lekarskych pojmu... proto jsem tam jeste nebyla...
Podle mě je to velmi nepravděpodobné, abys byla těhotná, to už by to testy dávno zachytily a byly tam dvě čárky.
@katiegrey Tehotna nebudes, to uz bys davno mela pozitivni test. Spis mas nejaky hormobalni vykyv. Muze jit i o anovulacni cyklus, ktery byva i u jinak zdrave zeny a nekdy byva delsi nez bezne ovulacni cykly.
@katiegrey Po tak dlouhém zpoždění a negativních testech bych já osobně šla na gyndu, zda je všechno v pořádku. Těhotenství to nebude, to už by těhotenský test dávno ukázal.
taky si nemyslím,že by šlo o těhotenství,může to být jen obyčejný stres i podle toho ty příznaky. Mě se z kraje nemotala hlava,ani zvracení nebylo ani chutě. Je to spíš vsugerované z toho,že si nedostala menzes. Tady poradí akorát doktor. Mě za celý život vynechaly dvakrát,aniž bych těhotná byla.
Ahoj, když jsem byla poprvé těhotná, měla jsem měsíční zpoždění s menstruací, pozitivní těhotenský test a odběr krve u gynekologa prokázal těhotenství. Doporučuji se objednat na gynekologii, ať máš jasno a čistou hlavu. My všechny se tady můžete jen domnívat, ale ty sama to můžeš mít úplně jinak než si myslíme. S takovými domněnkami se gynekologové setkávají několikrát denně a řeší je.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@katiegrey Pokud bys byla těhotná, tak by ty testy už nejake hcg zachytily. Ovsem někdy je možné všechno, testy můžou klamat. Nejspíš to však bude jiný hormonální problém, proto nepřišla ani MS. Podle mě je nutné, abys to řešila s gynekologem.