Dobrý den, beru první antikoncepci Ebelya přesně 42 dní. Asi před 2 týdny jsem měla první pohlavní styk a partner se udělal do mě. Od té doby mám zvláštní ale celkem silné bolesti břicha a jsem stále unavená. Dnes dobírám poslední pilulku z 2 platíčka. Za tu dobu jsem 1 zapomněla si pilulku vzít v 8 hodin večer jako každý den a vzala jsem si ji až ráno okolo půl 6. Nyní čekám na menstruaci která by měla přijít ve čtvrtek. Mám tedy trochu strach. Myslíte že můžu být těhotná? ☹ Děkuji za odpověď
@eliska220716 spis bych rekla ze nee. Ja jsem brala antikoncepci asi 8 let a vasto se mi stavalo ze jsem zapomela vzit vcas nebi jsem nevzala vubec 😉
Ono t
Ono to telo to ma v sobe a cas az takovou roli nehraje... jsou sice zeny ktere zapadly a jednu i znam. Ovsem po letech z ni vypadlo ze si zapomela vyzvednout dalsi krabicku v lekarne a tak to nekolik dni nebrala vubec😲
To ze te bolu bricho je sois vlivem te abtikoncepce. Bud se ti to upravi az si telo poradne zvykne a nebo bych pozadala o jinou antikoncepci....
mě se to stalo 4m po porodu, otehotnení přes HA ale jak píšou holky muze to být že ti HA nesedi ;)
Děkuju vám🙂 takže teda myslíte že to nemůže být to, že jsem těhotná?
Počkám ještě pár dní uvidím jak to bude pokračovat dále 🙂
v pohodě - ani tam nebyl interval 12hodin, nejsi těhotná.
Děkuju!
Zdravím, už měla menstruace přijít teda a stále nic ☹ mám opravdu celkem obavy a bolesti břicha nějak neustávají...
@eliska220716 ahoj stará téma ale jak to dopadlo?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já si myslím, že tyhle "stavy" můžou být způsobeny antikoncepcí. Nemusí Ti sedět.