Mohu být těhotná? HCG negativní, jen o něco zvýšený jednotky

misa1235
28. kvě 2018

Dobry den jsem tu nova a chci se zeptat mela sem cystu ktera mi praskla cca pred 14dneska vaječniky mam v poradku pred dvěma týdny sem měla nechráněný pohlavní styk tt testy mi vychazeji davám foto ..ale hcg z krve negativni jen o něco zvíšeny jednotky mohu byt tehotna?

agneska7
28. kvě 2018

ano je tokrásně pozitivní testík gratuluji 🙂

hanka_12345
28. kvě 2018

to je jasny jak facka 😀 cara jak ďas 🙂
taky gratuluji 🙂

oveckaluky
28. kvě 2018

Test je krásně pozitivní, ale pokud je HCg z krve negativní, může to být ještě i těmi cystami...ještě bych počkala a zopakovala test i krev, jestli bude sílit 🙂

misa1235
autor
28. kvě 2018

jo jsem objednána za dva týdny na gyndu tak uvydim no 😁
Jeďte si udelam tak dva testy po týdnu a uvydim jinak děkuju 🙂
Ale nevim no sem z toho uz debil podle krve nic a za tyden mi vyjdou tt testy asi 5 za sebou a břicho mam tvrdé a nafouklé 😁 a prsa me Bolej ale ne moc mesicky ze zatím nedostavili tak uvydim jeste jednou dekuju😘

evakaspar
28. kvě 2018

To je jasně pozitivní

lachtanice86
28. kvě 2018

@misa1235 uvidím. V okamžiku kdy je druhá čárka na testu už to MUSÍ být v krvi. Kdy si byla na krvi? Kolik dní mešká ms?

oveckaluky
28. kvě 2018

@misa1235 No jestli testy vyšly až týden po té krvi, tak to budeš těhotná, já myslela, že to bylo ve stejný čas 😉

michaeladuchkova
28. kvě 2018

Jj,jsi těhotná ☺️ Takové jsem to měla i ja ☺️ A den ode dne bude čárka tmavší ☺️

misa1235
autor
28. kvě 2018

Nevím no uvidím za ty dva týdny byla sem na krvi a byla negativní po týdnu sem si udělala test a slabou ká čárka nesla ani vidět po 3dnech zase a už mi vycházeli takhle udělám ještě za týden a uvidím jinak děkuji za rady 😘 můj gynekolog je z toho taky už debil nechala sem se přeřadit 😊😂

misa1235
autor
28. kvě 2018

A ms meškam 4týdny

lachtanice86
28. kvě 2018

Nemůžeš psát že test pozitivní a hcg z krve negativní když to neděláš v jeden čas.

misa1235
autor
28. kvě 2018

Protože muj gynekolog mi rekl ze těhotná nejsem ad se podle toho furt řídím a testu ad se nevšímam ale jako nejde mi do hlav ze mi vycházejí všechny za sebou proto sem se nechala přeradit 🙂

letadylkokane
28. kvě 2018

@misa1235 stejne je divny, ze ti ms meska mesic a na testu je carka jak tyden po vynechani. Po mesici bys mela byt v osmem, devatem tydnu a na testu by mela byt ultramegadalnice. Leda, ze bys mela nepravidelny cyklus... A plodne dny pozdeji, nez si myslis.

lachtanice86
28. kvě 2018

@misa1235 i když na to že meškáš 4tydny ten test nic moc. Jak píše @letadylkokane

misa1235
autor
28. kvě 2018

Tohle je z odpolední moči ale ja se v tom neviznám mam to pravidelný ale minulí měsíc dvakrát do měsíce uvydim za 2tydny no 😒

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru