Mohu být těhotná?

nutela007
14. led 2025

Ahoj já mám také dotaz včera tedy 13 ledna jsem měla poslední den ovulace s partnerem jsme spolu spali než si vzal ochranu řekl mi že je tam kapka a pak mě uklidňoval že to ještě nebylo ono myslím sperma je mi trapné o tom mluvit myslíte že bych mohla být těhotná?
Potřebuji jen uklidnit děkuji

lencaa11
14. led 2025

@nutela007 asi záleží podle čeho víte že byla ovulace nebo konec ovulace jinak sance je vždy i z kapičky

1pomnenka
14. led 2025

Kvůli tomu ses registrovala na MK? Ano, i z jedné kapky můžeš být těhotná. Když nepřijde MS, udělej si TT. Pak budeš vědět víc než my tady. Tohle za tebe nikdo nevyřeší. Jak můžeš vědět, že byl poslední den ovulace?

amy112233
16. led 2025

Nechci strašit, ale mě se to bohužel podařilo..ale tak já jsem měla sex večer a hned druhý den ovulaci.

dulinka007
19. led 2025

Co myslíte?

lencaa11
19. led 2025

@dulinka007 pozitivni test ...tak že i z té kapičky se nejspíš povedlo

eviicka
19. led 2025

@lencaa11 ale je to 5 dní, to by test snad ještě nemohl ukázat, takže jestli to neukáplo o pár dní dříve.

lencaa11
19. led 2025

@dulinka007 no tím pádem to ukáplo dřív ...ještě bych udělala zítra ráno novy test a uvidite jaká bude čárka ...

dulinka007
19. led 2025

@lencaa11 omlouvám se můj příspěvek byl špatně vložen nepatří k původnímu příspěvků. 😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru