Ahojky holky ☺️
Je mi 22 let a v květnu jsem vysadila antikoncepci.
Poslední tři měsíce jsem měla menstruaci pravidelnou, někdy cca o 3-4 dny dříve. Tento měsíc jsem měla mít menstruaci 14.10.2024 a mám zpoždění 7 dní. Mám celou dobu typické bolesti břicha jako při menstruaci a také citlivé bradavky. Během dne mě i popichuje v prsou. Včera 19.10.2024 jsem měla bílo-růžový výtok a slabé špinění. Od večera do teď už žádná známka špinění. Druhý měsíc hubnu. Chodím k výživové poradkyni. Těhotenské testy negativní.
Myslíte, že to může být tím hubnutím nebo jinou stravou kterou mám, nebo stresem? Moc děkuji za rady ☺️
@vendulis já ani moc nezhubla, spíše jsem zhubla 2kg na tucích ale nabrala jsem je zpět na svalech, takže vážím furt stejně. Ale břicho mě bolí pořád jako při menstruaci a někdy i křečovitě. A četla jsem, že některé ženy mají pozitivní testy až po 14ti dnech vynechání ☺️
Moc děkuji za radu. Dávám si i horké koupele, šalvějové čaje a nepomáhá nic.
@kerolejna Co zajít k lékaři? Odběry na hcg, zjištění příčiny zpoždění?
@berenika39 právě, že přemýšlím jestli nepočkat ještě týden a pak to začít řešit 🥰
@kerolejna já po vysazení antikoncepce byla 3x na vyvolávání menstruace. Některý měsíc mi MS přišla a jiný prostě nepřišla. Když to bylo víc jak 2,5 měsíce, šla jsem pokaždé na injekci. Prý je to normální. Antikoncepce je docela svinstvo a ne každé tělo na to reaguje dobře. Mě trvalo rok a čtvrt než se tělo srovnalo. Doktor tenkrát říkal, že není nic výjimečného, když se z toho ženy dostávají i 2 až 3 roky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kerolejna Na testu uz by bylo tehotenstvi videt, podle me rychle zhubnuti zpusobilo slabou, nebo zadnou menstruaci..