Mohu byt těhotná?

2. bře 2023

Dobrý den mohu byt tehotna? Měla sem nechraneny sex přítel se do me udelal 2 dny pred menstruaci která trvala jen 3 dny a nebyla nijak silná, obvykle mi trvá kolem týdne, a po druhé se do mě udělal ten 3 den menstruace kdy mi zkoncila je možné opodneni kdyz mam nepravidelný cyklus?

journals
2. bře 2023

První dvě věty + učebnice přírodovědy ZŠ
Ano, můžeš. Jestli jsi, to tu nikdo netuší

jaja01k
2. bře 2023

Ano, můžeš být těhotná.

mimi1004
2. bře 2023

Je to 50:50, věšteckou kouli nevlastním 🤦🏻‍♀️

hasara33
2. bře 2023

Jakmile máš nechráněný styk, ke všemu s ejakulací dovnitř, tak tu šance vždycky je 🙂 já tě moc nepotěším, protože když jsem naposled měla takovou "menstruaci" - 3 dny a ani se to nedalo považovat za krvácení, měla jsem v tu dobu i ovulaci 🤷‍♀️ nepíšeš v jaké fázi cyklu teď jsi, alespoň přibližně, takže pokud už uplynulo od toho sexu alespoň 14 dní, doporučuji udělat si těhotenský test, pokud vyjde negativní a do dalších 14ti dnů nedojde menstruace, doporučuji test zopakovat nebo navštívit gynekologa 🤷‍♀️ lepší radu nemám, hodně štěstí 🍀

lencaa11
3. bře 2023

Jasně že můžeš udělat TT 14 dní od sexu radši 🙂

lauriak
3. bře 2023

Mozne je vsetko ale pokial si mala menstruaciu tak z toho prveho styku pochybujem. Jedine z toho druheho ale to tiez neni moc pravdepodobne.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru