Ahoj holky. Poslední dny mi je divně od žaludku, jsem unavená.Vzdycky pred menstuaci mivam citliva natekla prsa a to ted nic,jen me obcas pali bradavky.. MS mám mít za dva dny ale kdy byla ovulace to přesně nevím,jelikož mně cely minulý týden divne bolel podbrisek. Dnes sem si dělala test a je negativní. Jsem 27DC a cyklus mívám tak 30dni..
Je ještě šance, že bych byla fakt těhotná?
Ještě jsem tak před měsícem vysadila antikoncepci,kterou sem brala ani ne půl roku,tak že by to bylo tím?😔
Bohužel nic nevidím 😔
Nic, bohužel
TT negativní
Také nevidím
Mě jde spíš o to,jestli je treba ještě brzy nebo už mám spíš počítat s menstruací. Jestli třeba máte některá zkušenost, že byl test negativní a těhotenství to bylo
Šance je, může být na test brzo. Jestli jsi po vysazení antikoncepce, může to být i tím. Těžko říct, no. Zkusila bych další test za pár dní.
Já měla v den MS bilo a za dva dny teprve ducha u obou těhotenství.
Jednomu mému negativnímu testu je dnes osm let. A nedavbo.jsem mela duchy silnejsi a nakonec to nedopadlo. Takže tohle ti nikdo nepoví...
Hele jako to je dost individuální někdo ti tu řekne, že může - nemůže.. Já měla 3 dny před ms už dvě čárky...
Tak zatím MS nikde a krom občasné bolesti podbrisku žádné priznaky těhotenství nemám tak nevím. Ještě vyckavam co bude😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tady je ještě fotka testu,já tam teda ducha vykoukam ale nevím