Dobry den, pred tremi tydny jsem mela svuj prvni pohlavni styk, byl chraneny kondomem, ale byl v dobe ovulace, od te doby se bojim, ze otehotnim, mam 5 dni zpozdeni menstruace a bojim se jeste vic navic mam kovovou chut coz je podle vseho priznak tehotenstvi. Mohu byt tehotna? Jak velka je pravdepodobnost, ze otehotnim pri svem poprve a jeste, kdyz byl chraneny?😫
Neplašila bych, pokud kondom nepraskl, pravděpodobnost je velmi malá. Když se člověk boji, vidí příznaky všude
@tereza871 udělej si pro klid duše test a kdyby ms stále nepřicházela,tak na gyndu. A jinak,palec nahoru,žes vydržela do 17. Dnes je to snad už výjimka 😉👍
Pokud kondom nepraskl a byl použit správné je těhotenství velmi nepravděpodobné , ale ne nemožné .... Nejspíš jen panikaříš. Test si určitě projistotu udělej hned jak to půjde 🙂
@amazonkajanik Udelam, dekuju
@tereza871 Ovulace se nedá určit dle kalendáře, ženské tělo není stroj. Dle kalendáře je to jen orientační, abys věděla, kdy máš ovulaci, musela by sis pravidelně měřit bazální teplotu. 😉
Vše již bylo řečeno výše, ale pro uklidnění.. když jsem začala sexuálně žít (s ochranou samozřejmě) tak jsem na první MS čekala trochu napjatě a ta mrcha měla tenkrát asi tři týdny zpoždění 🤦. Já na nervy, přítel na nervy.. a pak přítel na víkend odjel, já si dala dámskou jízdu s holkama, zapomněla na starosti.. a ráno jsem se už probudila menstruující (chvilka oslav, úklid nicmoc no 😁).. nicméně do dneška si myslím, že to bylo hlavně z těch nervů 🙃
@tereza871 Pak pozor na antibiotika a třezalkový čaj, snižují účinek antikoncepce.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Co tak zlusit test