Mohu být těhotná?

katanovobran
20. lis 2020

Ahoj holky,vím ze je to asi hloupé se ptát takto předčasně ale moc si přejeme mimi tak bych byla rada za nějaké hezké zprávy.Před 12ti dny u nás proběhl styk,predevcirem se mi hodně nalili prsa nevejdu se moc do podprsenky.Ale nebolí jen malinko pobolivaji.MS mám mít 28.11 ale test zatím negativní myslíte ze je ještě brzy a je tam nějaké malá šance ze by se to ještě ukázalo ? Večer už mě dva dny strašně boli žaludek a včera sem ho měla jako na vodě

leniczka23
20. lis 2020

@katanovobran ms máš mít 28.11. takže jestli dobře počítám ovulaci bys měla mít( pokud máš normální cykly?) někdy kolem 14.11. takže jestli jste měli jen ten styk 2.11. Pochybuju že z toho budeš tehotna. Pokud jste sexovali i jiné dny tak možnost tam je a na test a příznaky je v tom případě ještě brzy. Počkej do MŠ a budeš mít jasno. Je to 50/50. Držím palce.

katanovobran
autor
20. lis 2020

@leniczka23 já prave nemám cyklus 28 dni ale 35 mám to rozházené po antine,sex byl naposledy 8.9 a ovulace byla 9

leniczka23
20. lis 2020

@katanovobran v tom případě cekej. Na test je brzo. Zkusila bych 14 dní po ovulaci, pokud tam nic nebude tak už se tam na 99% nic neobjeví.
Držím palce 🍀

katanovobran
autor
20. lis 2020

@leniczka23 děkuji ❤️

madbetka
20. lis 2020

@katanovobran Jak zjišťuješ ovulaci? Protože pokud by opravdu byla 9.11., tak další MS určitě nebude až 28.11., takhle dlouhá luteální fáze není. Nesedí mi ty počty dní v cyklu.
Pokud byla opravdu před 11 dny ovulace, tak už by na testu teoreticky něco mohlo být vidět, kolem toho 10DPO už se duch často zkazuje. Zkusila bych test třeba za dva dny. A pak asi čekala, jestli vynechá MS.
Držím palce 🙂

katanovobran
autor
20. lis 2020

@madbetka no vypocetl mi to ovulacni kalendář na internetu

katanovobran
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
katanovobran
autor
20. lis 2020

@madbetka podle tohoto

mydvaapes1
20. lis 2020

A nalívají se ti prsa běžně? Jestli ne, tak by to mohlo být dobré znamení 🙂

katanovobran
autor
20. lis 2020

@mydvaapes1 prave ze takhle ne,někdy malinko pobolivaji ale tohle je vyloženě o velikost větší,v podbrisku mě boli jal když to mám dostat a mám takové jakoby “pichani” v děloze sem tam

madbetka
20. lis 2020

@katanovobran Ty kalendáře vůbec nejsou přesné, podle těch se dá řídit orientačně, často předpokládají, že je ovulace v půlce cyklu (to je i vidět), což je ale hloupost, takhle tělo nefunguje.
Při takhle dlouhém cyklu jsi měla ovulaci pravděpodobně až někdy mezi 12.-17.11., takže teď je na test opravdu velmi brzy. Počkej, jestli vynechá MS a pak testuj, dřív to nemá moc smysl 🙂

katanovobran
autor
20. lis 2020

@madbetka děkuji 😊

mydvaapes1
20. lis 2020

@katanovobran tak to držím pěsti 🙂....mě taky bolely a natekly prsa, při prvním těhu 🙂

aaa42
20. lis 2020

Presne jak pise madbetka, pokud chces vedet kdy je nebo byla ovu tak bych se spis zamerila na ovu testy nebo merit bazalni teplotu 🙂 takhle by ta doba od ovu do ms byla fakt ,,nenormalne" dlouha 🙂

zlatik47
Autor odpověď smazal
Zobraz
agneska7
23. lis 2020

@zlatik47 už je to trapný

katanovobran
autor
23. lis 2020

@agneska7 omlouvám se ale myslím ze trapné je tady úplně něco jiného,uvědomte si ze tohle je poradna to je od slova poradit se když mám nějaký problém když to číst nechcete,nečtěte to přeci vás nikdo nenutí.Tyhle komentáře typu je to trapný atd..proč zbytečný,jakoby toho zla na světě nebylo dost.

agneska7
23. lis 2020

@katanovobran to není na vás ale na zlatika47 , píše tu samou otázku každou chvíli do různých diskuzi a myslí si že je to sranda je to tzv. Troll

agneska7
23. lis 2020

@katanovobran že začátku jsem jí tu nevědomost žrala ,a normálně odpověděla , ale když se to objevuje každou chvíli tak ano je trapná

tereza721
24. lis 2020

Holky já bych potřebovala poradit snažíme se o miminko 2 měsíc beru proveru 5mg (neměla jsem pravidelnou ms) 8-17.11. jsem brala prášky a minulý měsíc jsem to dostala v pátek hned po posledním prášku( teď beru v úterý). Měla jsem to dostat 20.-24.11. ale nedostala jsem to včera 23.11. jsem začala špinit dneska ráno jsem si udělala test a byl negativní. Už přes týden mě hrozně bolí v podbrišku, bolej mě záda a jsem furt unavená a mám pocit jako kdyby se mi zvetsovali prsa. Nikdy při ms mě prsa neboleli nebo jsem neměla pocit citlivosti prsou. Na gyndu jsem objednána na kontrolu 14.12. Co myslíte ze by to mohlo být? Setkal jste se někdo stim?

katanovobran
autor
24. lis 2020

@tereza721 a kdy si měla poslední styk ?

tereza721
24. lis 2020

@katanovobran 21.11.

katanovobran
autor
24. lis 2020

@tereza721 tak to je na test hoooodne brzy,to si ještě počkej to je jasný ze byl negativní to by mohlo byt až tak přesně kdy pujdes na tu kontrolu ale nejlepší je si ty testy dělat opravdu až po ms já teď taky cekam ještě 3 dny a pak testnu

tereza721
24. lis 2020

@katanovobran tak testovat znovu ani nebudu dneska jsem to zas dostala takže 5dni zpoždění a dneska tohle

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru