Zdravim,
mam dotaz od 19.2. mam porad baz.teplotu pres 37 a bolest v podbrisku a bolest zaludku a 25.2.jsem dostala menzes a teplota se neustale drzi pres 37 i po menstruaci, test negativni.Mohu byt i presto tehotna ma nekdo takovou zkusenost? 8.3.jdu ke gynekol.
ja mela pri prvnim tehu menstruaci(a tim nemyslim spineni z uhnizdujiciho vajicka) a byla jsem tehotna. mne to napovedely prsa pac byli nafoukle a velke a to ja nikdy uz v dobe probihajici menstruace nemela. testy mi tehotenstvy prokazaly a nebyly to zadne slabe carky nebo duchove. bohuzel to tehotenstvi v 7 tydnu odeslo samovolnym potratem 😒 .
Já myslím že to vliv může mít, mám to tento měsíc podobně. Už tak vyšší teplota mi najednou výrazně stoupla den poté, co jsem dostala rýmu, ale s jistotou ti to řekne jenom doktorka
Děkuju uvidíme
Tak doktor rekl ze je to zanet delohy a mam napsane atb.Ale bolest v podbrisku trva i s atb.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je divné, že máš negativní test, vypadá to na těhotenství. Ale může v tom být i něco jiného třeba nemoc. Nejsi nachlazená? A důležité je i porovnání s předchozí teplotou, měřila jsi celý cyklus? Může se stát, že 37 je u tebe normální teplota, a ne ta zvýšená.