Mohu být těhotná?

miky124
1. kvě 2019

Ahoj, vim ze to tu je uz po nekolikate, ale chci znat vas nazor. Mam obvykle cyklus 26-28 dni dnes je to 30 DC a na testu se mi objevila viditelna, ale slaba druha carka. Myslite ze jsem tehotna?

jirikmaminka
1. kvě 2019

@miky124 vidim ano druhou carku udelejte zitra znovu melaby silit preji hodne stesti a drzim palecky

patmouse
1. kvě 2019

@miky124 ano,je tam slaba druha carka. Co to znamena? Tehotna byt muzes,nemusis,muzes potratit,muze to byt mimo... to ti nikdo z nas nerekne.
Podle toho,jsk zatim vypada test,by to mohlo byt tehotenstvi. Zopakuj ho za dva dny a pokud bude carka silnejsi,je to dobre znameni...

jaja01k
1. kvě 2019

To už je docela pěkná čárka, já bych to viděla nadějně 🙂 Udělej další test třeba za dva dny. Držím palce, ať čárka sílí 🙂

sangina
1. kvě 2019

mám taky takovou a modlím se aby tam zustala až si budu opakovat test...třeba to nám dvěma vyjde

miky124
autor
1. kvě 2019

@sangina Taky doufam... tak taky drzim palce

kristyna233
1. kvě 2019

@miky124 moje první taky tak vypadala 🙂

balogis
2. kvě 2019

@miky124 jo to je duch.podle toho že je čárka daleko od kontrolní tak předpokládám ,že jde o test Pepino? každopádně ten mi nikdy neudělal falešného ducha či rysku takže gratuluji,test je pozitivní.
Poprosím vás o nahlédnutí na tento test zda s ním máte zkušenost.facelle z rossmanna.vim že je negativní jen tam občas vidím zřejmě rysku?to je normální že?

miky124
autor
2. kvě 2019

@balogis Dnes uz carka o neco silnejsi, jinak je to test Pepino... na tom tvem vidim slabeho ducha, ale s testem nemam zadnou zkusenost..

balogis
2. kvě 2019

@miky124 tak tohle už je parádní čára, gratuluji 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru