Prosím vás chtěla bych se zeptat. Mám 2 děti a z manzelem se snažíme o 3,nějak nám to nejde tablety neberu. Asi před 3 týdny jsme meli nechráněný sex a manžel se do mě udělal den před koncem MS Nevím jak je velké riziko otěhotnění. Dnes jsem si dělala TT a nevím zda-li tam něco je buď duch ale čárka tam není.Kdyz testy otočím na světlo a zpět tak tam něco vidím ale nejsem si bohužel jistá. Děkuji za info
@barulina Já jsem ještě ms neměla měla jsem ji tento měsíc ale další mám mít až v květnu. Ale pobolivaji mě prsa a občas bolest v podbřišku jako při MS. Když dám test na stin tak je tam zbarvená růžová čárka odpoledne šla vidět docela pěkně ani jsem ji nemusela dávat na světlo.
Den před koncem MS je pravděpodobnost otěhotnění hodně malá, ale možné to samozřejmě je. Na testech nic nevidím, podle mě jsou negativní.
@deniskqaa já ti rozumim 🙂 zkus vydržet den dva a zas to zkus, nebo pořádně vyfoť 🙂 já hledám duchy každej měsíc snad :D
@barulina ty si jasná, hlavně ať se držíííí 🙂
@holkaokomodra dnes jsem dělala a zas tak je duch stejně silný a růžový duch
@holkaokomodra tady je dnešní ranní když to prohlížíte tak jde docela vidět. Zkusím další v pátek
@deniskqaa ja si to teda zvetsila a vidim hezké ducha 😊
Já teda bohužel nevidím nic, ani po zvětšení.
@dominika963852 nevím co si o tom mám myslet jestli už nemám halucinace 😂
@deniskqaa ja taky vzdy lovila tyhle duchy 😂 . Tak zkus za pár dní 😉 Hodila jsem to i do negativu a tam nic 🙈
@dominika963852 když to D na světlo tak je tam slabá ale stejně široká a i narůžovělá ale slabá
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja tam bohuzel nic nevidim. Toto je muj dnesni, jeden den zpozdeni, odpoledni moc