Mohu být těhotná?

pajulisek
28. pro 2018

Dobré ráno, chtěla jsem se zeptat jestli se nekumu stalo včera duch na testu dnes jsem si dělala Digital kde bylo - ale jelikož jsem zvědavá jak věci fungujou tak jsem ho rozebral a na měřící papírku byl také duch MS jsem ještě nedostala mám sice jen 3 dny zpoždění ale nikdy jsem ho neměla

sudylichozrout
28. pro 2018

@pajulisek digital se nerozebira, ale kdyz uz jsi ho rozebrala, tak na tom papirku je duch vzdycky. Tak ten test funguje a ty se mas orientovat dle toho, co se ukaze na displeji 🙂 Kazdopadne digital je citlivost 25 jednotek, klasicky papirek 10 jednotek. Je mozne, ze je na digitalni test jeste brzy.

pajulisek
autor
28. pro 2018

@sudylichozrout uvidíme dám tomu ještě čas ☺️

balogis
28. pro 2018

A co byl ten papirkovy test za značku?vyšel duch v limitu?foto nemáte?a jak je psáno výše,digital vlastně vyjde v podstatě vždy se třemi carkami,s jednou na jednom papirku a se dvěma na druhém.bývá většinou přesný tak nevím no

pajulisek
autor
28. pro 2018

@balogis byl to test z teta drogerie teď nevím jak se jmenuje. Ale nikdy mi na nem duch nevyšel měla jsem ho již několikrát

balogis
28. pro 2018

@pajulisek jo ten asi znám ,fialový že?

pajulisek
autor
28. pro 2018

@balogis nene modro bílá krabička stojí cca asi 90 kc

lenka1809
Autor odpověď smazal
Zobraz
balogis
1. led 2019

@lenka1809 něco vidím ale četla sem tady ,že tyhle testy dělají falešné duchy,zkusila bych jinou značku a nejlépe desitkovy test toto je 25

balogis
9. led 2019

Test je trochu ztmaveny jelikož mi to nějak blbě fotí,je to ryska?test intimed citlivost 25,a ano , testování cca tři dní před ms, bylo to silnější než já,tak se omlouvám všem kdo testování před vynecháním odsuzují

sudylichozrout
9. led 2019

@balogis nemyslim, ze by to byla ryska 🙂

balogis
9. led 2019

@sudylichozrout koupím desítkový test a zkusím zítra,na tomhle se mi moc líbilo jak je široký a až pak sem zjistila že je to cistivost 25,a teď vůbec nevím ,co vidím nebo nevidím.diky za názor 😉

balogis
10. led 2019

@sudylichozrout desítkový čistý jako padly sníh takže nechápu co to bylo na tom intimed,a už i cítím že ms je na cestě.

lenka1809
10. dub 2020

Ahoj potrebovala bych poradit.
Moje MS byla 19. - 23.3.
S pritelem jsme meli sex 25.3
Od te doby mam velke bolesti v podbrisku a v kríži a bolesti hlavy. Prsa me vubec neboli.
Boli me to kazdy den pravidelne a najednou jako bych mela dostat MS. Citim se takova nafoukla.
Cekam do dalsi MS která by mela prijit 19.4.
Mohla bych byt těhotná? Test se chystam udělat, ale chtela bych vedet jestli jste to take meli tak? Prsa zatím necitim a myslím si ze sance k oplodneni byla nizka kdyz jsme to dělali hned 2 dny po skonceni MS.

sudylichozrout
10. dub 2020

@lenka1809 Cau, zalezi na tom, jak dlouhe mas cykly a kdy mas ovulaci. Pokud jste meli sex 25.3., tak spermie, pokud mas kratce pred ovulaci, dokazou prezit i pet dnu. Ted akorat kojim tritydenni miminko, ktere je pocate ze sexu 4 dny pred ovulaci.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru