Bude to trošku delší,tak se omlouvám..... S přítelem sem měla sex,který netrval moc dlouho,protože se do mě nemohl vejít a mě to velice bolelo (jeho penis byl z půlky ve mě). Menstruace mi skončila 21.2.2016 a sex sem měla s přítelem 20.-21.2. (na večer). Je možné i když se přítel neudělal,že bych mohla být v tom? Zní to jako hloupost,ale nejsem si tím jistá a sem dost zmatená,protože 26.2. se mi udělalo náhle špatně a chtělo se mi zvracet..dočetla sem se,že stačí opravdu jenom kapka ... Nebo je možné,že to mám jen ze stresu? Bývám dosti nervózní a ten den se mělo ještě něco udát,co mě rozhodilo. Nyní se cítím líp,ale bojím se,že bych doopravdy mohla být těhotná. A dne 7.3. Sem dostala menstruaci,kterou momentálně ještě mám a dosti mě pobolívá bříško.. Každopádně se uklidnuji tím,že nejsem,ale je mi divný,že sem dostala menstruaci za 15 dní od té poslední.. může to být jenom hormonama? -Omlouvám se za případné chybičky- Děkujů 🙂
Ja taky myslim, ze nebudes tehotna, ale pro svuj vlastni klid si test z prvni ranni moci tak za tyden udelej. Jinak dulezite je, kdy ti ta prvni menses ZACALA, ne ze skoncila 21.2. Den kdy zacala je totiz prvnim dnem noveho cyklu, od ktereho se odpocitava vsechno: plodne dny (cca 13.-15. den) nebo nasledujici menstruace (za cca 4 tydny).
(Jestli to ale vsechno vis, omlouvam se za mentorovani. 🙂 ) Drzim pesti, at to vyjde po Tvem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud to opravdu byla menstruace toho 21.2. a sex byl v tu dobu ak nemůžeš být těhotná, nicméně, protože není zcela jisté , že to byla menstruace , a teď nějak divně krvácíš, tak bych si pro jistotu ten test udělala. Nicméně na 99,9 % těhotná nebudeš 😲 😲 😉 😉 😉