Mohlo těhotenství tentokrát vyjít?

bobisek90
30. dub 2014

Ahoj
Asi patřím k těm netrpělivým... 🙂 S přítelem jsme se shodli, ze je čas mít mimiska, a tak jsme se minulý měsíc začli snažit 🙂 Já začala měřit BT, protože jsem měla pokaždé jinak dlouhý cyklus, a poslední 3 měsíce i divnou menstruci... V minulém cyklu jsem ovulovala 27 DC, Luteální byla dlouhá 11. Nevyšlo to... Ale dalo se to čekat, protože jsme"začli pozdě". Tenhle cyklus jsme si užívali vždy, když přišla chuť. no, ovulka byla 20 DC, 6 DPO jsem měla stav jako před MS - prosedela jsem pul dne na zachode, a jako "bonus" jsem měla hnědo - růžový hlen, ale jen trošku... Večer už zase bylo bílo. No, A 7DPO mi teplota ještě vyskočila. Před ovu - 36,1 - 36,3, po ovu 36,55, od 7DPO 36, 7 - 36,8 🙂 Tak co myslíte, mohlo by to tentokrát vyjít? 🙂

janinka186
30. dub 2014

Podle toho co píšeš, tak by to odpovídalo, hlavně ten hlen a teplota 🙂 Ted už jen čekat, jestli dojde MS a pak udělat testík 🙂 držím palce 🙂

bobisek90
autor
30. dub 2014

@janinka186 Netrpělivě jsem dělala dnes - 8DPO, ale byl vicemene negativ (po limitu jsem videla ducha, ale jen v dobrém světle) 🙂 Přicho občas pobolívá - sem tak píchne, občas tlačí... výtok ale nemám... jen na čípku bílý hlen.

bobisek90
autor
30. dub 2014

jo, a aby toho nebylo málo, včera jsem měla ukrutnou migrénu, a byla jsem totálně unavená. A dnes ráno zase ta bolest hlavy - ale hlavne kdyz stojím. V leže nic nebolí

jaja.m
30. dub 2014

Tak nyní prožívám to samé.Nevím kdy byla ovulace,ale cykly mám 30 dní plus mínus den.No a v pátek čili 19 den cyklu jsem měla když sem se utřela hnědý výtok a pak výtok se světlou krví,ale taky jen jednou co jsem se utřela,jinak na vložce nic.A od tho dne mě bolí podbříšek jako když mám ms,ale tak nějak jinak.Neumím to vysvětlit a ne pořád,ale nárazově.A taky mám trošku bílý výtok.Sem hrozně unavená.už jedno dítko máme, s manželem se snažíme o druhé půl roku.Ms mám dostat v pondělí.dnes sem netrpělivě testovala(vím brzy) až po limitu neviditelný dušík,jen na světle a naklonění,ani nejde vyfotit.Je možné mít už teď ty příznaky ?..jinak zakladatalce přeji ať se zadařilo🙂

jaja.m
30. dub 2014

a taky mě bolí prsa,ty mě nikdy před ms nebolí

janinka186
30. dub 2014

@bobisek90
@jaja.m holky tak ja v nedeli mela uplne stejny test jako vy asi. Po uplynuti casoveho limitu pro hodnoceni se objevil skaby dusik no a ted mam normalni menzes. Ale co jsem slysela, tak pri jeste nizkych hladinach hcg se muze duch na tehutestiku objevit az pozdeji. U me to ale teda vysledek v podobe tehotentsvi nebylo :( vam drzim palce 🙂

@bobisek90 testuj trosku pozdeji, dle me je brzo 🙂 Po dni ocekavane menzes 🙂

bobisek90
autor
30. dub 2014

Jojo, zkusím testnou v neděli, pokud to vydržím 🙂 ale spíš asi nee. 🙂 snad se zadarilo 🙂

bobisek90
autor
1. kvě 2014

@janinka186
@jaja.m
No, tak dnes ráno BT jeste kousek stoupla, bolí mě břicho, štají - pálí bradavky, ale objevil se růžový hlen - možná malinko i nepatrně krve, ale tak, že nebyla skoro na toaletaku vidět...

jaja.m
1. kvě 2014

@bobisek90 Tak jak to s tebou vypadá?u mě zatim nic novýho.břicho furt pobolívá.zítra zkusim testnout🙂

bobisek90
autor
1. kvě 2014

@jaja.m břicho bolelo hlavně ráno, kdy jsem trochu špinila (na kalhotkách nic, zase stejný hlen jako 6DPO) a jinak se přidala prsa (nejdřív bradavky, a teď bolí celá prsa) Doufám ,že to vyjde. MS má dorazit v sobotu... Test jsem dělala dneska, ale byl negativní - teda, ducha jsem videla, ale jen já :D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru