Zdravím maminky, s přítelem se snažíme o miminko, avšak přítel nepracuje v Čr,takže je těžké dítě počít, když je tu jen sem tam. Menstruaci jsem dostala 28.4.2015 a od 4.-8.5.2015 jsme se snažili, ale kalkulačka na internetu mi ukázala, že ovulace nastane od 9.5-14.5.2015...Myslíte, že je možnost, že jsem mohla otěhotnět?
Moc děkuji všem
Většinou se za plodné dny považuje necelý týden kolem ovulace. Přesněji cca 3 dny před a 1 den po. Tzn. pět 5 dní. Možné to tedy je.
ahoj. kdyz mas sex, mozny je vsechno 🙂 kor kdyz nevis, kdy mas ovulaci. souhlasim s prispevkem vyse - zjistila bych si sama, kdy ovuluju.
@alokina Možné to samozřejmě je, kalkulačka na internetu ti ovulaci automaticky přepoví na půlku cyklu, ale nemálo žen otěhotnělo na začátku nebo na konci cyklu. Jsou ale způsoby, jak zjistit ovulaci poměrně přesně, buď symptotermální metoda (měření bazální teploty) nebo ovulační testy.
Ono je to prave tezke podchytit to zrovna,aby tady byl :( tak ja doufam,ze se zadari :( kdy bych si cca mohla uz udelat tt?
@alokina nedelej si zadny testy, zbytecnej stres. cekej esli prijde ms a pak teprve testuj. a kdyz sama nevis, kdy ovulujes, tak nemuzes rict, ze je tezky podchytit, aby byl partner doma🙂 hlavne klid! muze to par mesicu trvat.
No ted uz je na zjistovani pozde :(
@alokina na zjistovani ovulace? no tak priste, ne? obrn se trpelivosti, jinak se budes kazdou ms hroutit.
@sasanka033 no uvidim jak to dopadne,pokud nebudu,tak muzeme zkouset zase az za pul roku :/
@alokina to je porad pryc?
Prave ze ano,jezdi na mise,je u armady...vetsinou na pul roku,jednou byl i na 9 mesicu :(
@alokina aha, no, tak tim spis bych si v mezicase zjistila, kdy mam ovulaci, abyste na to mohli vlitnou v mezicase, kdy bude doma. preci neni pryc porad, ne? maji preci nejaky pauzy.
Az v zari nebo na vanoce ;)
@alokina co to je za blbost 🙂 v acr se sice jezdi na mise, ale rozhodne ne tak, jak píšeš. Pokud je na misi (obvykle 6 měsíců), po návratu ho neposlou dřív, jak za rok. Výjimkou jsou např.rocni pozorovatelské mise napr.na Sinaji, to je pryč rok, ale pak je dlouho doma... Trochu nas tu lakujes ;)
@sasanka033 myslím, ze si to tu trochu slecna upravuje...
Taky jsem otěhotněla jindy,než ukazovala kalkulačka na netu...vím,přesný den pohlavního styku ,po kterém jsem otěhotněla a to jsem měla prý neplodné dny 😎
Ja nerikam,ze to tak neni,ale je kupa ruznych vycviku,kurzu atd.
Ještě se nabízí otázka, čemu přítel říká mise? 😉
Jsem z Pv ale pritel nepracuje v Cr :D
Neni u Cr,ja ani nepsala,ze je,hned v otazce je,ze pracuje v zahranici,navic myslim,ze nas osobni zivot je v tehle diskuzi zcela nepodstatny,tema tehle diskuze je jine ;)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já bych nezkoušela otěhotnět podle kalkulačky, ovulace se dá zjistit i měřením bazální teploty či ovutestem. Je možné, že máš ovulaci jindy, než ukazuje internet...