Mohla bych otěhotnět při MS, která trvala jen 2 dny?

svlocka
25. srp 2014

Ahoj holky zacinam tuto diskuzi,Muze mi nekdo poradit prosim mozna nektere mate zkusenosti?17.8se mela dostavit MS ale dostavila se 18.8.ale takova divna jen prvni den lehke ruzove,druhy den spineni hnede,treti a ctvrty den krvaceni a paty zase spineni hnede a trva,takze jsem krvacela jen dva dny.vzdy MS mam celych pet dni a ted tohle,jsem stoho zmatena:(s pritelem se nechranime mimi by jsme si prali,myslite ze bych mohla otehotnet pri takove divne MS?Moc diky za rady

bajana
25. srp 2014

@svlocka skusala si test? mozno si uz tehotna

svlocka
autor
25. srp 2014

Test jsem zkousela ten prvni den pred ocekavanou Ms a negativni,furt mam hnede sem tam me popicha vbrise a nekdy nevolnost ale ne na zvraceni.

svlocka
autor
25. srp 2014

Jo a BT jsem mela 37,4tak nevim no.

bajana
25. srp 2014

@svlocka meranie BT je na nic, ak ju nesledujes dlhodobo...hoci na zaciatok cyklu je dost vysoka...ja by som este raz testla, to ze nemas priznaky, vobec nevadi...ak by to aj nevyslo, tak kratsia a slaba MS neznamena, ze tento cyklus nemoze vyjst... 😉

svlocka
autor
25. srp 2014

Tak jsem si delala test,byl tam slaby duch,tak nevim co si myslet,mam pouzit nejaky na vetsi citlivost?mela jsem mama test.

bajana
25. srp 2014

@svlocka mne sa osvedcil zakladny test z DR.Max...ale dnes uz netestuj, staci zajtra rano z ranneho mocu...ale vyzera to nadejne 😉

svlocka
autor
25. srp 2014

Kez by jde videt jen okam nechci mi falesne nadeje:(

terinka1989
25. srp 2014

ja by som testovala az o dva dni lebo vtedy je viditelna zmena na ciarke.... lahko sa to hovori ale nic neurychlite.... davajte na seba pozor, zdravo papajte, a ak ste tehu tak uz sa to neurychli ani nic.... 🙂 drzim palce 🙂

svlocka
autor
25. srp 2014

Muzu otestovat i na ovu testu?byl fakt slabounky :(

svlocka
autor
25. srp 2014

Ahoj tak mi to nedalo a zkusila to znova vecer a uz ani duch a uz nedoufam :(

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru