Dobrý den, mám takový menší problém. Předem se omlouvám za delší dotaz.
Jsem tedy pořád neplnoletá tudíž neschopná postarat se o dítě (avšak za pár měsíců už nebudu) a trápí mě taková věc. Nedávno jsme spolu s přítelem spali. Normálně tedy používáme kondom, ale tentokrát ho neměl. Cyklus mám přibližně 32-34 (zaznamenávám si to do kalendáře) takže ovulaci mam maximálně 22 dc. To že mám po ní naznačuje i takový tuhý hlen který vylučuje moje ženské ústrojí + mam takové ty tzv. “suché dny”. Spali jsme spolu 29 dc. a příteli se stala hodně nemilá věc. Nějak se mu povedlo jakoby “vynechat” vyvrcholení - pocit vzrušení tam byl, potom najednou ustal a nakonec se cítil jakoby už byl po tom. Proto si není jistý zda se do mě udělal nebo ne. Moje otázka teda zní. Můžu být těhotná? Kdesi jsem četla, že vajíčko je schopno oplodnění pouze 24 hodin po ovulaci, tudíž není možné aby spermie oplodnily přibližně týden staré vajíčko ne? Mám teď před ms, všechno mě bolí, jenže stejné příznaky má i těhotenství. Jen s výjimkou toho že nemám pocit na zvracení. Děkuju všem za odpověď.
Nemusíš mít pocit na zvracení. Já těhotenství poznala až v. 8tt.😉🤣 Když si není jistý měli jste koupit prasek po. Jo stojí přes 500kc ale to je každého věc. Zda tohle nebo kondom.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud si naprosto jista, ze ovulace byla 22.DC tehotna by si byt nemela, i kdyby doslo k oplodneni vajicka nemelo by se stihnout zahnizdit......Vajicko putuje do delohy asi 4-5 dni, behem kterych uz se vyvíjí, 5-6 den je v deloze a 6-7 den se zahnizduje a to uz je z neho blatocysta........ Jako nahoda je blbec a priroda si umi divy, takze ruku do ohne za to, ze tehu nejsi nedam 😃