Mohla bych být být těhotná?

beruska187
7. bře 2016

Dobrý den, 27.2. se nám s přítelem stala nehoda - praskl kondom. Do jedné hodiny jsem užila první postinor a druhý po 12ti hodinách. Špatně mi nebylo až posední asi 2 dny je mi dost zle, mám nafouklé břicho, pocity na zvracení a křeče v břichu. Může to být způsobeno postinorem nebo to může být těhotenství? Děkuju

hodbodova
7. bře 2016

Já myslím, že to bude Postinorem.....na těhotenské příznaky je brzy. Mě Postinor rozházel menstruaci. Dostala jsem to o dva týdny dříve, ale to je už 15 let, kdy jsem Postinor použila 🙂

luciferkaklaris
7. bře 2016

Taky si myslím, že je na těhotenské příznaky moc brzy, i když...každá jsme jiná 🙂 Kolikátý den cyklu jsi byla nebo jsi dnes??

maanule
7. bře 2016

@beruska187 POSTINOR... měla jsem ho jen jednou, ale ještě si to pamatuju..

beruska187
autor
7. bře 2016

@luciferkaklaris v den styku jsem mela ovu 😖

luciferkaklaris
7. bře 2016

@beruska187 No to ještě taky automaticky nemusíš otěhotnět (mně to trvalo 3 cykly, do ovu jsme se trefovali chtěně). Postinor jsem nikdy neužila, jednou jsem chtěla, ale jak to tu píšete, zřejmě mě odradily možné nežádoucí účinky (už je to x let, tak to moc nepamatuju). Držím pěsti, ať je brzy dobře!

modernitata
8. bře 2016

Neni to spise v hlave?Stres a trochu silne prasky udelaji v tele peknej maglajs..pocky par dni a uvidis..taky se nam to kdysi stalo a v poradku..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru