Ahoj holky. Jdu si pro radu a zkušenost.
Snažíme se o miminko, poslední MS jsem měla 21.3. klasickej průběh, jako všechny předchozí. První den ráno lehké a během dopoledne se to vždy rozjede. Druhý a třetí den silnější a od 4. dne už pomalu zase přechází do špinění. Max MS trvá 5-6 dní. Tenhle měsíc jsem ale trochu nejistá. Snažili jsme se cca 3x do týdne a vycházelo nám to i v den ovulace (12.4.) . Další MS měla přijít 30.4. (mám dlouhé cykly, kolem 40 dní). Zhruba od 20.jsem jak na horské dráze. Přidalo se zvedání žaludku, citlivost na různé vůně a žaludek jako na vodě a hrozná únava. Nicméně 26.jsem ráno začala špinit ale nijak se krvácení nerozjelo. Už je to 5 dní a beze změny, stále lehké špinění na intimku. Mate některá zkušenost, některá jste to měla podobně a otěhotněla? S testem zatím počkám až skončí špinění. Ale víte jak, ten den, dva, jsou nekonečné. Díky moc za radu, případnou konzultaci.
Já mám krátké cykly, takže jsem místo menstruace měla vždy nidační krvácení/špinění. Ale nevím, jestli na to u tebe není celkem pozdě.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@veruna95 první příznak těhotenství u mě bylo špinění. Nebrala jsem to v potaz, protože vždy pred MS spinim.
No ale tentokrát, to byl první příznak naší slečny😂❤️. Spinila jsem cele těhotenství..