Ahoj, snažíme se o druhé mimi od srpna. DR. mi na kontrole sdělil, že mi nefungijí vaječníky jak mají (MS jsem měla i po 60-70 dnech, pak zase po 34) a nedocházelo k ovulaci... doporučil mi Inofolic... už po měsíci se MS srovnala a na UTZ jsem měla folikul cca. 2cm - takže to vypadalu už v pořádku... teď jsem měla MS dostat v neděli , tj. 28 den a to jsem jen špinila... a dnes vypadá že je po všem... dělala jsem si test a negativní... tak nevím... bolí mě prsa, pobolívá v podbříšku, ale nikde nic... jsem z toho dost zmatená a to už šlapalo jako hodinky... :(... poradí někdo? Někdo podobnou zkušenost?
@dzejnany Ahoj, díky... je to fakt na palici... vůbec nevím co si o tom myslet... konečně jsem myslela, že se mám čeho chytit, abych se vůbec dopátrala kdy mám ovu... Dr. mi říkal, že jim neveří, protože mi ukazovaly ovu a ta u mě vůbec nebyla... takže si pak tomu věř... no je možné še se MS ještě rozjedou... ten Inofolic fakt zabral... ale teď tohle... chjo...
@alishy fakt se nemá ovu testům věřit? nooo tak to je fakt mazec, už tak je pro mě stresující se s mojim mazlit na povel, a ještě k tomu má těžší zaměstnání, takže to nejde pokaždé. Nooo, ale pokud bych se měla řídit podle těla, tak jsme zasadili v pravý den 😀, HLAVU V VZHŮRU 🙂. Jsme bojovné holky, hlavně nezblbnout u toho.
@dzejnany me prave asi taky 14 dni po zacatku brani toho inofolicu bolelo bricho... tak jsem volala na gyndu jestli byvh nedostala vyvolavacku, ze se to tahne a na utz mi prave zjistil ze mam ovulavi a celkem velkou folikulu, ze by to mohlo dopadnout... popral mi hezky vecer a bylo to k prdu... tak ja nevim... byla jsem i na krvy a to byly vysledky ok... sestra mi psala at se stavime pro zadanku na spermiogram, ale tak se mi to htotit jeste nechce...
@alishy jejda až tak? spermiogram? tak ještě stresovat chlapa. A nevím jestli je to můj pocit nebo je to pravda, po injekci (aby došla menzes) ovulace vůbec není, první měsíc jsem netestovala, jen můj dojem a nic, druhý měsíc jsem si hned po menzes až do konce dělala ovu testy a ani živáčka, ale během břicho někdy bolelo. Si z nás někdo dělá legraci. Mě se zatím doktorka jen zeptala, jestli první otěhotnění bylo v pohodě (nyní mám 2,5 letou dceru), řekla jsem že jo, dokonce hned 3 měs po vysazení antikoncepce. A já už přes rok antikoncepci neberu (dávali jsme si pozor jinak).
Ještě neházej flintu do žita a jestli to nedostaneš, zkus jiný test za pár dní, doporučuju Dr. Max.
@alishy Hele, můžeš být těhotná. Možná je jen těhotenství mladší a ukáže se na testu cca až za týden. 2x se mi stalo, že jsem menstruaci nedostala, prsa mě bolela hrozně moc a těhotenství se ukázalo na testech až cca 32 DC. Já bohužel v obou případech takto pozdního těhotenství potratila - jednou v 9tt a jednou v 6 tt :-/
Ahojky. Řekla bych, že s bolestma mám podobný problém jako vy. Na konci srpna jsem vysadila prášky,začala brát kyselinu a s přítelem se začali snažit. Po práškách se menstruace dostavila tak jak měla po 28 dnech. Následující měsíc jsem ovu nehlídala, jen podle bolestí...cyklus se protáhl na 37. Říkala jsem si,že víc už to snad být nemůže. Poslední cyklus jsem hlídala ovu už podle testů, dělala jsem obden od konce menstruace až do 25.dne ani jednou se čárka neukázala. Od 19.dne navíc bolesti v podbříšku a bolest prsou, 34.den už i v kříži a zimnice. Myslela jsem že se zadařilo,ale 37.den test ukázal negativní výsledek. Bolesti trvaly až do začátku menstruace,která přišla až 41.den. Zašla jsem do lékárny pro kontryhelový čaj tak snad to bude mít brzy pozitivní účinek a co nejdřív se zadaří 🙂
@alishy po zkušenosti jsem jim také už moc nevěřila. Ale jelikož vstavám často na 5 nebo 6 do práce tak bych neměla pravidelný čas na měření a takhle ráno ani náladu. Takže zkouším čaj, asi přestanu hlídat ovul a trochu to vše z hlavy vypustit a nechat volný průběh, dost na to myslím :-/ ale pokud se to nesrová tak samozřejmě budu muset k dr.
Jojo to jsem taky cetla v jine diskuzi, ze pila kontryhel a dalsi mesic //...
já o tomto zázraku slyším prvně, každopádně děkuji holky, zkusit se fakt musí vše. Protože hlava se jen tak vymazat nedá a vím a že dovolená nepomůže, spíš ji zkazila ☹. ted už mě bolí 3 den v podbřišku, a stále nic ale já spíš čekám ovulaci, menzes mám mít za 14 dní. Ale ovu test nic neukázal, před chvíli jsem jej dělala. už je mi blbé honit mojeho ☹, když to řeknu blbě, jak dlouho by mělo trvat pokrytí? někde jsem četla, že spermie vydrží v těle i 5 dní. omlouvám se autorovi, že mu kecám do jeho příspěvku.
@dzejnany Hele, ony vydrží cca 3 dny, v příznivých podmínkách i 5 dnů. Ale spíš bych brala ten zlatý průměr - 2-3 dny 🙂 Ale třeba já jsem důkaz toho, že je možné všechno. V srpnu jsem otěhotněla ze styku 5 dní před ovulací a 3 dny po ovulaci (hlídala jsem si ji testama a spíš jsem to brala jako antikoncepci). Bohužel jsem v 6 tt potratila, ale i tak to byla fakt haluz!!!!
@dzejnany já už mám 4.hrnek v sobě za dva dny... ale celkem mi chutná 🙂 a asi zabírá dnes mám 3.den cyklu a už jen špiním,bez čaje jsem měla vždy 6 dní menzes...ale mě jde hlavně o snížení dnů cyklu,tak uvidíme jak zabere.Hlavně jsem se dnes tady na koníku dočetla,že je dobré začít ho pít 1.DC a skončit 14.DC před ovulkou. Potom v důsledku že působí na stahy v děloze by mohl vajčko vypudit.Takže jen v první polovině cyklu aby zvýšil sliznici pro snažší uhnízdění 😉 ... Taky pak maminky doporučovaly čaj z maliníku,ten zas napomáhá tomu ideálnímu hlenu a ten záčit tak týden před ovu spolu s kontryhelem. Ale zatím zkušenost mám jen s kontryhelem a zatím pozitivní 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, vítej do klubu, my se snažíme sice od dubna, ale jakmile jsem na to začala myslet, že může být druhé, tak mě zas menzes zmizela ☹, dostala jsem potom dvě injekce (dva měsíce po sobě) a pak na úpravu utrogestan. Nyní druhý měsíc menstruuji jak mámi, jako je to na palici se sledovat. Měla jsem dokonce jen 3 dny menzes tak aby se neřeklo a hned den na to ovulaci jak blázen. Jinak mezi tím, mám takové pocity jak ty, vůbec nevím co to má znamenat, dr se k tomu nedokázala vyjádřit. Někde jsem četla, že se to může stát, že víc pracují vaječníky. Takže teď už nemůžu svému tělu vůbec věřit, protože se mi zdá, jak to mám v hlavě tak i tělo blbne. Ted mám mít od 10 ovulaci (dle výpočtu), břicho bolí jak blázen od soboty, chuť na sex ještě větší (to se u mě nestává) a dle ovulačních testů se nic neděje. Snad někdo ty bolesti v podbřišku popíše líp. JInak držím palečky autorovi at se mimi co nejdřív povede.