Zdravím dámy, mám takový malý velký problém. Beru několik let HA a nyní jsem si zapomněla vzít prášek - vždy začínám v pátek. Nechtěla jsem měnit zaběhnuté a počkala jsem do dalšího pátku, kdy jsem začala brát nové plato. Během toho týdne po MS jsem měla 2x přerušovaný sex, kdy jsem to hlídala, ale co čert nechce - dnes 18. den po začátku MS a 8. den brání prášku se mi na těhu testu objevil duch. Bohužel test byl 10 měsíců po expiraci, čehož jsem si všimla až poté a je možné, že jsem ho vymáhala víc než by si zasloužil. Je tedy možné, že jsem těhotná? Mám objednaný krevní test ZAP, ale nejsem si jistá, jestli by mi nyní ukázal správné výsledky. Dozvěděla jsem se, že pokud udělám tento zásah do zobání HA nemusí mě takto chránit celý měsíc, je to pravda? Děkuji za pomoc.
Posílám foto testu, co tak koukám, tak dušík zmizel a místo něj je tam cosi jako mini čárka.
Není tam nic, to bude plany poplach.... Duch jen tak od sebe sám nezmizí ... Možná jsi toho ducha viděla jak prosvita ta čárka na světle ale po zaschnutí uz není, tzn. Test negativni
Teď už tam opravdu nic není, krom té půl milimetrové nedokončené čárečky. Myslíte, že by mohl být chybný výsledek kvůli špatnému testu? Děkuji.
Jo ta čárka tam...to je jako ta vrstvička papíru , děla to dojem čárky ale ta vypadá fakt jinak 😀. Já uz jsem odborník na zkoumání testu za ty roky
tu carecku ignoruj, nejsnazsi je dojit si na gynekologii a nechat si udelat krevni test tam, jednak to mas zadarmo, jednak budes mit vysledek druhy den a jisty...
Tenhle měsíc bych se chránila kondomem, otěhotnět jsi teoreticky mohla, ale na test je prilis brzo, hladina hormonu by se ti zacala zvedat až v období další MS a i pak vetsinou trva pár dni nez je test pozitivni...
Jaká je % šance, že bych otěhotnět mohla? I přes to, že HA beru pravidelně (až teď teda ne) a měli jsme přerušovaný styk?
@bublanina123 sance je vzdycky, prot je nejlepsi se ted chranit a pak dovalit k doktorovi na test, sama sem u prvni brala prvni tydny antikoncepci a pak se v tehu ty hormony mely problem srovnat a zbytecne me honili po doktorech, screeningy sem mela taky tim zkreslene a termin asi taky, protoze mala byla prenosena a to byla oficialne narozena v 38+0, ale pravdepodobne ve me byla ponekud dyl a jeste chudera zhubla, protoze placenta na to neni delana na takoveto okolnosti....
@bublanina123 jo a jeste nezapomen, ze antiko neni stoprocentni i ve spouste dalsich pripadech jako treba kdyz beres antibiotika a tak podobne, u me stacilo, ze se mi rozhodily hormony a i kdyz sem to denne brala, tak sem otehotnela a vedela sem prd, kamaradka ted mela blbou naginu a 2 carky tam taky ma, takze mozna je to nejspolehlivejso antikoncepce, ale otehotnet se pres ni proste taky da....
Ano to vím, žádné medikamenty neberu ani jsem v dohledné době zpět nebrala. Vyplašil mě ten malý dušík, který tam teď teda už není. Má cenu si dělat zítra znovu test moči? Koupila jsem si v lékárně i krevní test ZAP, prý dokáže zobrazit výsledek už 8. -9. den po oplodnění, ale nevím, jestli by mi v tuto chvíli nějak pomohl. Přijde mi, že je ještě opravdu brzy.
Počkala bych na vynechanou MS. Do té doby je zbytečné dělat testy a hledat duchy.
@bublanina123 těhotná můžeš být, ale je to velmi nepravděpodobné. Pokud chceš testovat, počkej aspoň 3-4 dny. Ale já si myslím, že to bude ok...
Kamoska treba vecne HA zapomíná brat a bere to lazo plazo uz nekolik let a nic, ale pak je presne případ holek co tu psaly, takze sance je 50:50
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já jsem asi slepá ale nevidím tam nic...