Ahojte,boli ste niektorá na sone,nebolo ešte nič vidno,a na druhý deň už bolo? Dnes HCG 650,som 4+3,ale na sone mám v maternici trochu tekutiny a strašia má mimomaternicovym.. zajtra,že už musí byť niečo vidieť v maternici,inak je veľká pravdepodobnosť toho MMT..aká je pravdepodobnosť,že tam zajtra niečo bude? Chcela som počkať do pondelka,to už bude istejšie,ale chce ma vidieť zajtra
@1pomnenka mala som pred týždňom jednorazové špinenie,keďže som jeden potrat prekonala,chceli sme iba skontrolovať
Měla jsem mimoděložní těhotenství. Doktoři čekali, dokud nebylo HCG 1500. Bohužel ani tak nic vidět nebylo a to mimoděložní se potvrdilo.
@leslieth mala si aj nejaké príznaky prosím? V ktorom si bola týždni?
Je podle mě blbost aby něco viděli v tomhle týdnu. Já mimoděložní měla, a zjistilo se to až někde v 7.tt.
@klokanka31 ak nebude zajtra nič vidieť, ja som odhodlaná počkať do pondelka,dúfam,že nebudem riskovať 😏
A máš nějaké problémy, špinění atd?
Na odberu hcg jsi byla jen jednou?
@klokanka31 žiadne iba jednorazové špinenie minulý piatok,odvtedy nič,žiadne bolesti ani krv
@misha31 minulý piatok v noci bolo 60
To som bola na pohotovosti kvôli tomu špineniu
Tak pokud v pátek bylo 60, včera 650, tak hodnoty jsou hezké, to odpovídá tomu cca znásobení každé dva dny, tak snad to bude vše v pořádku!🤞
@terss áno,veľmi dúfam 😮💨 ďakujem ❤️
Hcg roste tak, jak ma. Ja bych se uklidnila, treba jen prekrveny cipek 🍀 to bude dobre
Na UTZ je povetsinou neco videt od hodnoty hcg cca 1000. Coz odpovida tak 6tt. Samozřejmě zalezi na kvalitě utz. Ty lepsi zachyti naznaky uz drive. Clovek pprad musi myslet na to, jak malickate to je. Vzdyt je to jak spendlikova hlavička. Počkej! Je opravdu velmi brzo a nechapu proc tak vysiluji kdyz ses sotva paty tyden. Hcg mas super. Spineni si mela v dobe kdy mela prijit ms vid? Coz je zcela bezny.
Nenech se do ničeho tlačit. Počkej si na +-6-7tt. A jen tak mimochodem, aby nezačali vyšilovat, že nemáš srdíčko, tak to se může klidně ukázat až v 8tt.
@dashyyy a potvrdilo sa? Prípadne kedy bolo niečo vidieť v maternici prosím ťa? Ja sa strašne bojím
nepotvrdilo, má už teďka 9 let 😉 měla jsem hodně prokrvené hrdlo a čípek, spravil to ascoroutin a pamatuji, že tam dr už něco viděl, že to bylo, jak má být, pak jsem byla za týden znovu na UTZ a to už mám i fotečku doma
@dashyyy super,tak to som rada 😊 uvidím ako dnes, prípadne počkám do pondelka a už to bude jasné 😊
Fakt se hod do klidu, nervujes se zbytecne, uzivej si tehotenstvi a nemysli na nejhorsi. Do 3 mesice to je vzdy bud anebo, ale mimodelozni bych se nebala, honota hcg roste pekne
@misha31 veď ja by som sa ani nestresovala,keby ma lekár nevystrasil 😅
U mě začalo špinění 6+0 hcg asi 1500, na utz nic moc vidět nebylo. O dva dny později stouplo hcg jen o pár desítek jednotek, utz stále nejistý, něco málo bylo vidět ve vejcovodu, a na sále se potvrdilo.
Urcite se ale nenech natlačit do něčeho takhle brzo!!🙏🏼hodně štěstí
Bábätko je tam kde má byť 🥹🥰
Pouze sem tam špinění. Začátkem 7tt bylo po všem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je strašně brzy, divím se, proč tě tak brzy objednali. Byl by zázrak, kdyby bylo něco na utz vidět. U nás se objednává, až když je šance, že bude i srdíčko. Nenechala bych se takto nervovat, buď to vyjde nebo odejde s MS. Budu držet pěsti, ať je vše ok.