Ahoj. Vím, že mi tu nikdo neřeknete jak to je, ale třeba má někdo podobnou zkušenost s dobrým koncem.
11.8 jsem měla poslední nechráněný styk. Kolem 29.8 měla přijít menstruace, ale nepřišla. Udělala jsem si tedy tehotenský test, který byl pozitivní. Byla jsem na krvi (byl by to max 4tt) a hcg bylo 81.V pátek 6.9 jsme začala krvácet, slaběji než při menzes, ale přece. Krvácela jsem 4 dny, bezbolestně. Dneska jsem si udělala test a byl pozitivní. Jela jsem tedy k doktorce, která mi vzala znovu krev, na UTZ nic ale neviděla. Výsledky budou zítra.
Stalo se vám to některé? Že to bylo takhle "divný" a miminko jste donosily? Nemám žádné bolesti břicha nebo podobně, občas mě píchne v podbřišku, ale nic nad čím bych se pozastavila...
Přikládám fotku testu z dneška.
Děkuji 😘
Naposledy keď mi testy tmavli pomaly, bolo to mimomaternicové
@hokyna nemáš náhodou aj fotku toho prvého testu?
@hokyna Naozaj stmavol iba o trochu 😕 toto boli moje testy pri mimomaternicovom. Nakoniec z nich boli poriadne koľajnice dokonca, ale ako vidíš, tmavli naozaj pomaly.
@katezina11 to mě mrzí... Já dvě děti doma mám a u obou bylo všechno v pořádku. Tohle mě právě trochu děsí..
@hokyna to je v poriadku, hneď na druhý cyklus po tomto sa nám podarilo otehotnieť znovu, momentálne končíme 15tt a tiež je chvalabohu všetko v poriadku ❤️ držím palce aby všetko dobre dopadlo. Ono je dôležité podchytiť to hlavne včas, práve vďaka tomu som sa vyhla akémukoľvek zákroku a telo sa s tým zvládlo vysporiadať samé.
@katezina11 jakože jste nemusela do nemocnice na vyčištění?
@hokyna mimomaternicove sa rieši laparoskopicky, nie čistením ako pri potrate. Tým že u mňa plod zahynul v podstate hneď na začiatku a nerástol ďalej, telo ho zvládlo samé z vajcovodu vypudiť do brušnej dutiny, kde sa to vstrebalo. Nebol teda potrebný žiaden zákrok, ale na pozorovanie som v nemocnici na týždeň bola, aby sa to odsledovalo. Na sone našli až v nemocnici niečo malinké vo vajcovode, ale neboli si istí čo. Deň na to začalo hcg samé klesať a na sone už nič nenašli. Moja gynekologička na sone nevidela nič v maternici ani mimo nej, hcg stúpalo pomaly, preto ma poslala radšej na pozorovanie aby sme niečo nepodcenili.
@katezina11 tak uvidíme zítra 🙂 dopadne to tak, jak má.. 🤷🏻♀️ Je třeba i možný, že už tam není, jen je hcg stále vidět na testu...?
@hokyna aj to je jedna z možnosti, ťažko povedať.. každopádne držím palce 🙂 daj vedieť ako si nakoniec dopadla
@katezina11 zítra dám vědět. Ségra měla tenkrát taky strašně dlouho nízkou hladinu hcg, nedávala se tomu těhotenství moc šance a dneska má holku v třetí třídě... Tak třeba se taky stane zázrak 🙂
@hokyna No vidíš, tie detičky sú občas zázrak samé o sebe 🙂 šanca stále je
Tak hcg stoupá. Sice pomalu, ale stoupá.. Doktorka mi řekla, že si nemyslí, že by šlo o mimoděložní těhotenství, že by to vypadalo jinak. V pondělí opět na krev a v úterý na utz. Tak se budu modlit, aby to dobře dopadlo.Rikala,ze je to 50/50, ale že i takhle pomalé stoupání hcg nemusí hned znamenat, že je to špatně. 🙂
@hokyna koľko si mala hcg naposledy a koľko dnes? U mňa sa vtedy vyšplhalo až na 1234.
@katezina11 necelý 200...je to maličko no, vím... I doktorka říkala, že je to málo, ale že naděje pořád je... 🙏
@katezina11 myslím, že oproti tomu včera to je to značně výraznější 🙂
@hokyna určite je výraznejší 😍
@hokyna Ahooj, no ako si na tom? 🙂
@katezina11 Ahoj, no dneškem vše skončilo... Dopoledne jsem byla v nemocnici, protože jsem začala krvácet. Potratila jsem. Tělo si s tím poradilo naštěstí samo a před chvilkou to malý opustilo mé tělo... Je zvláštní vidět něco tak maličkého... Jsem ale ráda, že když už se stalo, tak že to bylo bez nutnosti revize a podobně...
@hokyna to ma mrzí. Aspoň že sa s tým telo zvládlo vysporiadať samé. Posielam veľa síl a verím, že si vás dušička opäť čoskoro vyberie ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hokyna Já bych se obávala mimoděložního...