Mimoděložní nebo normalní těhu?

esterak20
5. led 2025

Ahoj holky, chci se zeptat zda se nějaká setkala s tímhle..je to 14dnů -+ od početí , ms přišla jako vždy stejný datum což teď bylo týden po početí tak jsem si myslela že nic, ms skončila a teď 2 dny špiním a dnes mi vyšlo toto? Mám se něčeho bát?

felis
5. led 2025

@esterak20 to Ti tady fakt nikdo neřekne 🤷🏼‍♀️ počkej a uvidíš. Testy by měly silit. Ze dvou papírků nikdo nic nepozná. A podle mě ani na UZ nebude ještě nic vidět, jestli jsi 14 DPO +/-. Budou-li testy sílit, tak to muže být v pohodě. Zkus za dva-tři dny testovat znovu a pak se objednat k dr. Krvácení podobné menstruaci nemusí znamenat nic špatného... ale teď je na nějaké závěry brzy.

klokanka31
5. led 2025

@esterak20 Bohužel budeš asi muset počkat, a nebo zkusit doktora. Jestli HCG roste jak má...

reeeza
5. led 2025

Hcg by mělo stoupat v případě těhu. A nebo postupně klesat v případě potratu ( nějakou dobu se v těle drží i po potratu). Chtělo by to bližší vyšetření, krevní testy ..

vlasta1981
5. led 2025

@esterak20 a testovala jseinse před nástupem na? Klidně jsi mohla být tehu odešlo tons msna je to jen zbytkové hcg . Ale to tady nikdo nevyřešíme. Chce to Dr kontrolu

lvl16
5. led 2025

Měla jsem mimoděložní těhotenství v listopadu a průběh byl prakticky stejný, jako u tebe. Sex, pak menstruace, pak nějakou dobu nic, najednou špinění na jehož základě jsem si udělala test a ten byl pozitivní. Což ale absolutně neznamená, že je tvoje těhotenství mimoděložní. Jenom bych pro jistotu šla v nejbližším možném termínu na kontrolu a doufala, že už se objeví v děloze nějaké náznaky. Držím palce ❤️.

esterak20
autor
5. led 2025
esterak20
autor
5. led 2025

@lvl16 děkuji❤️no nedávám tomu moc šanci

siima12
5. led 2025

Uvidíš co ti řeknou, já měla jednou mimoděložní. Měla jsem normálně MS ale pak takovou až nahnědlou krev. A bolelo mě na pravé straně. Bohužel o pravý vejcovod jsem přišla. Ale hned nepanikař zítra radši zavolat na gynekologii a objednat se.✊😊 Držím palečky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru