Ahoj koníkovky, tak jsem si myslela, že nikdy nebudu pokládat tyhle otázky, no a už je to tady. Řeším záhadu: Poslední MS začala 14.12., normálně mám cykly cca 29, 30 dnů. V noci z 27. na 28.12. byl jediný možný oplodňovací sex, předtím jsem si dělala ovu testy, ale asi jen dva, byly negativní a nesledovala jsem to, protože jsem byla od cca 18.12. do 25.12. nemocná/nastydlá (jen jeden den horečka, jinak zvýšená teplota, bolest krku, rýma, žádný léky kromě jednoho paralenu jsem nebrala), sex byl teda 14DC, mívám ovulaci kolem 14, 15DC, ale tentokrát si myslím, že nebyla. MS jsem teda čekala zhruba v neděli nebo pondělí (29 nebo 30 DC), ale nepřišla, dělala jsem testy v pondělí odpo, včera ráno, dnes ráno (Dr. Max, DestPharm, Mamatest), přijde mi pořád, že tam vidím hodně slabýho ducha, který není ani vidět na fotce, nicméně včera ráno jsem si dělala i digitální clearblue a ukázal minus. Protože si uvědomuju, že už bych v případě prosperujícího těhu měla mít dávno zřetelnou čárku, tak to není tak, že bych tam ty duchy lovila, naopak doufám, že bude sněhobílej, ale vždycky tam něco zahlídnu. No a teď odpoledne jsem zkusila ještě ovu test pro zajímavost a podle mě je pozitivní (nebo za chvilku bude). Co teď s tím? Že by se mi kvůli tomu lehkýmu nastydnutí posunula ovu o dva týdny? Hrozně se bojím mimoděložního těhotenství, už mám za sebou dvě revize (tam byly vždycky testy v den předpokládané ms jasně pozitivní), tak nechci zas pod kudlu. Mám pocit, že jsem mohla mít ovu až kolem silvestra/1.ledna, bylo mi dost divně (a nebylo to alkoholem🙂) (kolem 30. jsem měla ovulační hlen, ale nijak blíž jsem se nezkoumala), jenže i tak už by teď musel být test jasně pozitivní a navíc by manželovy spermie musely být extra držáci a vydržet čtyři pět dnů... Jen dodávám, že beru Prednison na imunitu a od 20. do 25.DC utroš na upravení MS, ale a i jedno by nemělo mít na testy vliv. Jinak se cítím divně, popravdě jsem si myslela, že jsem v tom, ale žádný velký specifický příznaky nemám, trochu žravost, trochu pobolívání podbřišku, ráno se budím sama od sebe vyspalá (to je asi nejvýraznější). Tak co vy na to zkušené ženy? Je to hodně posunutá ovu, biochemické těhu, mimoděložní nebo prostě nic a dostanu to později? 🙂
navíc už to čtu - normáln 29,30 dnů....podle mě to máš jen opoždění MS
taky si myslím, že je to jen zpožděná ms. Pokud by to bylo mimoděložní nebo biochemické, musela bys mít na hcg testu aspoň ducha. Já tam teda nic nevidím. 😉
Kdyby to bylo mimodeložní tehu, tak test by byl taky určite pozitívni jak u normálniho tehotenství...
@martinahost
@tarra27
@molly1987
Holky díky,už mi z toho hrabe,stydím se 😀 Dneska jsem to normálně dostala🙂
@rencinka87 se nemusíš stydět...já to chápu 😉 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@rencinka87 podle mě ti to nikdo neřekne.....ale vzhledem k tomu, že máš test negativní....si myslím, že přijde MS...Máš ji jinak pravidelnou? přesně na den?