Ahoj holky, potřebovala bych radu. Dnes je to 5-tý den, co mi nepřišla MS. Test jsem měla negativní, cca před týdnem proběhlo slabé špinění. Mohlo by to být těhotenství? O druhého potomka jsme se snažili skoro půl roku. 🙂
Měla jsem to tak minulý měsíc, vždycky ms přesně jako švýcarské hodinky a min. měsíc zpoždění 6 dní. 2 dny před začátkem zpožděné ms jsem si dělala clearblue digital test a ten ukázal negativní. Za 2 dny to přišlo, clear blue je dost spolehlivý.
Já si dělala test tyden po termínu ms a byl negativní. A nakonec jsem byla těhotná. Zjistila jsem to až tři týdny po termínu.
Může a nemusí, každopádně třeba mně se ukázaly u obou těhu čárky až desátý den po vynechání, do té doby nikde nic.
Také se mi ukázaly výsledky až asi 14 dní po vynechání. 5 dní je podle mě ještě moc brzy 🙂
Jo holky, bohužel mrcha přišla ale s 15-ti denním zpožděním.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sabina221 ahoj, mohlo to byt uhnízdění. Zkus citlivější test nebo jeste počkej s dalším testem 2 dny 🙂