Ahoj, vím, že je tady miliarda podobných příspěvků, ale často jsou více než rok staré.
Chci se jen zeptat, jestli jste někdo měl bolesti v podbřišku stejně jako před MS? Občas mě tak divně tahá a píchá v prsou, sem teda totálně vyřízená, ale to neni tak neobvyklý. Mam zpoždění týden, testy negativní a včera jsem hodinu brečela u romantický písničky.
Přidá se někdo? 🙂
Spis uz tam nikdo nechodi chytracko 🙂
Určitě to tu někdo má, já to taky měla. Spoustu holek to má vsugerované. Pokud máš zpožděnou MS, testy negativní a i tak chceš mít jistotu, dojdi si na gyndu. Co víc radit 🙂
@andrejka3741 Ahoj Andrejko, všimla jsem si, že přispíváš do většiny fór, které vyhledávám, tak jsem se chtěla poradit.... Jsem po ZT v 7 tt (říjen) od začátku prosince se znovu snažíme, tj. asi dva cykly. Bohužel nějak nemůžu vychytat OVu, takže si myslím, že trochu marně. V prvním těhotenství jsem měla příznaky jako z učebnice. Nenadálá slabost, myslela jsem, že nedojdu ani z práce domů, pořád jsem musela ležet, bolely mě lokty, kolena a strašně prsa, že se na nich ani nedalo ležet + bílý hustý výtok. Teď se blíží MS a já se strašně sleduju.. prsa mě nebolí stejně, spíš jsou citlivá, jako by táhnou, bolesti kolen a loktů jsou tu taky, výtok taky a o únavě ani nemluvě. Spíš si připadám jako bych byla strašně stará. :D Myslíš, že by to mohly být příznaky? Mohou být nepatrně jiné než předtím? Někdo mi říkal, že každé těhotenství je jiné...MS chodí jako hodinky, takže se to za týden dozvím, ale nemůžu na to přestat myslet...nebo mám zkusit už test?
@katherinka33 Ahojky 🙂 Zase tak znalá nejsem, odpovídám jen tam, kde mám co říct 🙂
Zkoušela jsi vychytat ovulaci pomocí testů? Já to tak dělala dva cykly,abych vůbec zjistila,jestli ovu mám nebo ne. Nebo vychytat měřením bazální teploty. Taky jsem zkoušela, ale jelikož dělám na směny,bylo to obtížnější. A k těm příznakům,já bych rozhodně počkala na to,jestli se MS zpozdí, ted ti test s největší pravděpodobností nic neukáže. Držím palce 🙂
@andrejka3741 Děkuji za odpověď. To víš, právě se mi zdálo, že umíš pěkně věcně odpovědět, tak jsem to zkusila. 🙂 Mám teď nakoupené testíky, cca 50 ks, takže budu příští cyklus testovat. Teplotu jsem měřila při prvním pokusu a protože se zadařilo, tak to byly až překvapující teploty - pořád kolem 37,2. Bohužel bylo těhotenství nepovedené. 😢 Teď jsem již 3.cyklus po revizi a dál jsem už neměřila, protože přítel je na to alergický, prý to potom, co se stalo, moc hrotím. 😔 Ale ty testíky vidět nemusí 😀 ...a já to prostě potřebuju vědět. 🙂 Jak dlouho se už snažíš Ty?
@katherinka33 Teprve chvilku,ani ne půl roku. Hlavně jsem byla zvědavá,jestli u mě ovulace vůbec probíhá,proto jsem začala testovat. MS chodí taky sama,sice menší zpoždění každý měsíc ale chodí. Tak uvidíme 🙂 Cce to hlavně se nestresovat, první měsíc jsem to dost hrotila a to ničemu nepřispívá.
Ja bych nestresovala, ale mam pocit, ze komplikace po revizi něco pokazily a že už to prostě nepůjde. Musím se dát do pohody, neda se nic dělat. Tak moc drzim pesti, kolikaty jsi DC? Ja budu testovat v pátek...ale jen pro jistotu, jestli mam vysadit Duphaston.
@katherinka33 Upřímně nevím, asi 33 tuším. Já už to nesleduju.
Počkej, to je normální tvého cyklu, nebo uz je možné, že se zadarilo? 🙂
@andrejka3741* délka
@katherinka33 To je normální délka cyklu.
Aha 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Netušila jsem, že se příznaky těhotenství mění rok od roku jako módní vlny.