Menstruace v těhotenství, máte zkušenost?

nevimconapsat
8. únor 2016

Mohla bych se prosím zeptat.. máte někdo nějaká zkušenosti s menstruací v těhotenství ? měla sem nechráněny styk, ale menstruaci sem dostala normálně... měla sem ji dýl než obvykle a byla i silnější, ale furt mám takový ten divný pocit, je mi blbě a také furt špiním plus se tam i vyskytuje krev, hrudky vůbec nevím co by to mohlo být, tak jestli by to nemohlo být těhotenství... nebo něco jiného... opravdu nevím.

mika251
8. únor 2016

@nevimconapsat pokiaľ bola menštruácia silnejšia a dlhšia ako obvykle, tak by som na tehotenstvo nesázela.
Menzes v tehotenstve sa vyskytuje, ja som špinila, resp. ľahko krvácala v 4tt, 8tt i v 13tt, takže presne v čase, kedy by som za normmálnych okolností menštruovala, ale bolo to len veľmi ľahké a krátke epizódy.

V každom prípade, urob si test a budeš mať istotu.

prelude
9. únor 2016

Ahoj holky, snad tu je lepší kolektiv než na emiminu... Mám takový dotaz. Nejsem urputná snažilka, ale už pár měsíců se pokoušíme o prcka.
Tento měsíc měla přijít MS toto pondělí. Přišla už v sobotu večer a navíc hodně divná. Cyklus mám jako hodinky, takže dva dny byly překvapení. Je hrozně slabá jedná se spíš o čirý výtok s trochou krve. Nikdy jsem to takto neměla. Normálně nastoupí silné krvácení (často i cucky, promiňte ten popis) první dva dny a pak jen 3 dny špinění. Teď již třetí den takováto slabá MS. Může se jednat o zahnízdění? Ukrutně mě také bolí hlava a jsem nenažraná 🙂 hormony mám v pořádku a cysty žádné.
Normálně i používám normal tampony, teď mi stačí ty nejmenší a ani by nebyli potřeba, je to skoro na intimku.
Na začátku této "MS" jsem byla 12 dpo.
Moc díky za radu. 🙂

ma_jo
9. únor 2016

@nevimconapsat řekla bych, že to asi těhotenství nebude. Mohlo by to být, kdybys krvácela míň než obvykle při ms, takhle asi ne. Ale s krvácením mimo cyklus bych si určitě došla k doktorovi!

@prelude tohle jsem měla taky v období kolem menstruace, která ale nepřišla, a bylo to ono 🙂. Ale těžko soudit. Jestli jsi to měla dostat včera, tak už by ti mohl vyjít test. Držím palce!

nevimconapsat
autor
9. únor 2016

Ted už to je od MS 5 dní a furt každej den mám aspon jednou za den min. špínění :/ nevím co to je, ale prospala sem dva dny v kuse a uplně se bojím co mi doktor řekne 😢

prelude
10. únor 2016

@ma_jo Děkuju za rychlou odpověď 🙂 doufám, že už by to konečně mohlo vyjít... Už jsem si prošla i "falešnou březostí" ( já tomu tak říkám, měla jsem všechny možné příznaky a ms přišla) a když už jsem se smířila s tím, že to prostě tak snadno nepůjde a přestala jsem se na to soustředit, tak přišlo tohle... Jinak už skončil i ten výtok. Test jsem dělala včera, ale večer a nic... Pár dnů asi počkám...

prelude
10. únor 2016

@prelude Ahojky, já tohle měla když mi praskla cysta. Radši dojdi k doktorovi. Cysty jsou většinou neškodné a při ms prasknou, proto může být delší. Ale lepší bude, když tě doktor uvidí.

prelude
10. únor 2016

@nevimconapsat Omlouvám se, klikla jsem špatně. @prelude Ahojky, já tohle měla když mi praskla cysta. Radši dojdi k doktorovi. Cysty jsou většinou neškodné a při ms prasknou, proto může být delší. Ale lepší bude, když tě doktor uvidí

veronikaviktorie
10. únor 2016

Ahojky, mám takový dotaz, minulý pátek a v neděli jsme měli nechráněný styk a ve čtvrtek či v pátek bych měla mít menstruaci (nemívám ji úplně 100% na den). V pondělí jsme měla takový hlenovitý výtok s nitkou světlé krve, včera už normálně krvavý hlen a dnes špiním jasnou krví a od včera mě bolí podbřišek. Myslíte, že to může být těhu nebo mi jen menstruace přišla dřív? (normálně u mě začíná jinak). Test jsem si dělala, ale pochopitelně negativní, když mám před menses. Děkuji za odpověď 🙂

pekkaa
10. únor 2016

@veronikaviktorie ahoj. Pokud mas mit menstruaci koncem tohto tydne a styk byl tyden pred ni, tak je malo pravdepodobne aby si z toho otehotnela. Ovulace byva cca 14 dni pred MS.
Jedine pokud se ti zrovna posunul o tyden cyklus a mela tak vsechno o tyden posunute.

veronikaviktorie
10. únor 2016

@pekkaa ovulaci jsem nikdy nesledovala, tak právě nevím ☹ ještě mě napadlo, že už máme doma mimčo a hodně nosím, tak jestli bych si třeba nemohla způsobit spíše potrat, ale to je asi blbost co 🙂

veronikaviktorie
10. únor 2016

@veronikaviktorie kdyby tedy teoreticky k oplození došlo

pekkaa
10. únor 2016

@veronikaviktorie no muze byt vsechno. Potrat taky, ale to by se ti jak rikam musel posunout o tyden cyklus. Hnizdeni to muze byt taky v pripade tehotenstvi, test by ti to ale ukazal az pozdeji. Nebo se ti cykus naopak zkratil a je to normalni ms. Anebo je to jina hormonalni nerovnovaha a proto spinis..
Tezko rict🙂. Ukaze to asi cas

veronikaviktorie
10. únor 2016

@pekkaa děkuji za odpověď, tak uvidíme 🙂 u prvního jsem právě vůbec nešpinila, ale podbřišek mě bolel, protože jsem měla cystu. tak se nechám překvapit 🙂

prelude
12. únor 2016

Ahoj holky, tak já už jsem zoufalá :( normální MS stále nikde. Jen pár dní to špinění :( byl už dva dny klid a dnes ráno na záchodě na papíře zase pár kapek krve. Testy negativní. K doktorce se mi běhat nechce, byla jsem tam minulý měsíc na horm. profil a ten byl v pořádku. Dala mi i ovu testy na tři měsíce a když to prý nezabere, tak mi něco nasadí.
Také říkala, že za první den ms mám počítat krvácení, takže tento měsíc to ani počítat nemůžu.
Včera byl navíc sex a poté jakoby štípaní a bodání v podbřišku. Nic co by se nedalo vydržet, ale nic příjemného. Myslíte, že mám navštívit lékařku? Nechce se mi tam každý měsíc běhat jak tele. Omlouvám se za výrazy a dlouhý příspěvek, ale po tolika měsících už jsem na sebe normálně naštvaná. Říkám si, že další falešná březost, vždyť jsem něco jako ms měla... Na druhou stranu, co kdyby konečně... Asi jsem se potřebovala vypovídat 🙂 díky za každou odpověď.

pekkaa
12. únor 2016

@prelude ahoj. Ja jsem mela podobne problemy po vysazeni horm. antikoncepce:-/.. Ms nikdy pricemz horm. profil v poradku.. Nechapala jsem to.. A bala jsem se..
Nechtela jsem do sebe cpat dalsi prasky, tak jsem tomu dala trochu casu. Nakonec mi pohla tradicni cinska medicina. Zasla jsem si k dr. pres TCM a po mesici to vsechno nabehlo a otehotnala jsem.

prelude
12. únor 2016

Tak to je fajn, že se takhle povedlo 🙂 už nějak nevím, dlouho jsme to neřešili, ale když to dlouho nejde, tak to začne vrtat v hlavě. Přitom starostí a všeho bylo tolik, že jsme na to úplně zapomněli a pořád nic no... Takže ono o té psychice to také jen není...

Včera jsem dokonce zainvestovala do clearblue a teď na to jen koukám a nevím, zda ho vyzkoušet ;D

prelude
18. únor 2016

Ahoj holky, tak jak jste na tom? Vyšlo některé z Vás těhu??

ma_jo
18. únor 2016

@prelude a co tobě?

prelude
18. únor 2016

No krvácení nepřišlo, zato bolesti hlavy, břicha a testy sněhobílé :( takže tipuju cystu... Bohužel. I když mám kamarádku, která domácí test neměla pozitivní ani jednou a to už byla dávno těhu.. Ale upínat se na to nechci. Teď mám jiné starosti - státnice, novou práci, tak to asi na chvilku odložíme.

veronikaviktorie
19. únor 2016

U nás zatím nic 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru