Dobrý den , chtěla bych se zeptat, menstruaci mam pořád po 28 dnech , teď jsem měla 2 dny spoždeni minuly měsíc pak přišla jen na 3 dny ( normálně mam 5 dnu ) , ted spoždeni 4 dny a dneska jsem začala maličko špinit , test je negativní , je možné že bych byla těhotná?? Děkuji moc za odpověď a přeji příjemný den
Záleží kolik je ti let? Změny a výkyvy v menstruačním cyklu může způsobovat spousta faktorů. Jsou to třeba různé záležitosti životosprávy, váha, samozřejmě stres, užívání léků a taky postupující věk. Cyklus se začíná rozhazovat před menopauzou. Možná by bylo vhodné poradit se s obv.gyn. a zažádat o vyšetření hormonálního profilu 😉
Ahoj, potřebovala bych znát váš názor. Posledni ms jsem mela 27.2 ,uvulaci jsem měla 15.3 ,každý mesic mam mesicky pravidelne skoro na den a dneska mam uz 5 dní zpozdeni. Poslednich par dni me boli v podbrisku,jako na mesicky a picha me v pravem vajecniku. Test jsem si dělala 30tyho a byl negativny. Je mozny ze to bylo jeste brzo? Přesně takhle jsem to mela pri druhem tehotenstvi ale kazde tehotenstvi je přece jenom jine.
@lencaa11 já jsem testovala 30tyho, to bylo zpoždění 3 dny, i když predminulej mesic jsem to teprve 30tyho dostala... Zkusim test zítra a kdyz to nedostanu do středy,tak půjdu k dr. Napadlo mě, jestli by to taky nemohlo být tim, že jsem začala brát vlasové hnojivo, ale podle toho, co jsem četla na netu by to mělo bejt v pohodě.
@viky000 3 dny zpoždění už by na testu byl 👻 možná se ještě ukáže ale může to bejt i jiná příčina ne hned těhotenství telo se mění může to bejt cokoliv hormony ,endo ,cysta ,polyp atd ...kdyz zítra na testu nic nebude tak je jasný že háček je jinde a vlasové hnojivo na to vliv nemá
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikisek101 pri zpoždění by tam byl 👻 aspoň taky záleží kdy byla ovulace atd ..