Menstruace nedorazila, testy negativní

chrobacik13
23. led 2017

Začínám plašit a i když už mám doma 6ti letou princeznu,její příchod byl nečekaný a neplánovaný takže nemám páru o ovulaci,cyklech a pod.ale snažili jsme se o mimco asi půl roku,teď v prosinci si řekli,že počkáme,potřebujeme něco dořešit..No a MS právě nedorazila..Testy negativni může to být nějaký zdravotní problém,nebo mám očekávat // ?Žádný tehu příznaky jako žaludek na vodě,nebo nechuť k oblíbeným jídlům či nápojům nemám,jenom bolest v kříži,prsou a v podbřišku pocit jako před ms..Stalo se nektere,že to byl právě problém zdravotního rázu?Nemám si s kým pokecat a manzovi říkat nechci,aby se předčasně netěšil..Nečekám,že mi urcite diagnózu,jenom se potřebují uklidnit trosku😀

nikynikol25
23. led 2017

Ahoj holky prosím o radu,chtěla jsem se zeptat naposledy jsem měla Ms 19.11 od te doby nic až do teď,je to týden co jsem si začala měřit bazální teplotu a tu mám od 37 až maximum 37,06,začala jsem pít i Kontryhel,tak 3 dny mě strašně bolí prsa jako kdyby Ms měla dorazit,ale pořád nic Tehotenské testy také negativní.Zkoušela jsem si i ovulační test před 4 dny a ty byly 3 dny velký silně pozitivní na čípku jsem nahmatala bílí kremovy hlen,bylo ho docela hodně a ještě trochu více se táhnoucí,mohu poprosit o radu co to může být děkuji,jsem s toho zmatena můj doktor má dovolenou a jinam nemám kam jít se nechat prohlédnout.

renyy
23. led 2017

Ahoj , potřebuju radu.. s přítelem spolu spíme s ochranou (někdy i bez ní) menstruaci jsem měla naposledy 18.12 a teď stále nic.. oba testy negativní , přijde mi ,že se mi zvětšily prsa a pobolívá mě v podbříšku trochu slaběji než při menstruaci . Moje mamka i ségra měly obě dvě cystu a tak mě napadlo jestli by to nemohla být cysta . jinak chutě nemám , není mi nevolno a další příznaky těhot. taky ne 🙂 moje doktorka je nemocná tak nemám kam na vyšetření .. rozhodně bych si dítě nemohla nechat tak se nechci stresovat zbytečně . prosím o rady .

vanea
23. led 2017

@renyy ahoj, kup si test ;) já neměla příznaky žádné, jen bolest v podbřišku slaběji než před MS...a těhu jsem🙂

renyy
23. led 2017

@vanea testy jsem si dělala a oba negativní :/

vanea
23. led 2017

@renyy tak pak jsou tři varianty a s tím ti bohužel neporadí nikdo jiný, než doktor:/ buď jsi těhu, ale na testech to ještě není vidět, nebo jen meškáš, nebo je tam nějaký jiný zdravotní problém...to tady asi nikdo neodhalí, těch důvodů může být mraky:/

renyy
23. led 2017

@vanea no přemýšlím nad tou cystou , protože jsem při menstruaci mívala strašně silné bolesti ale opravdu hodně silné.. jinak děkuju

vanea
23. led 2017

@renyy no není doslova zač, snad to bude všechno v pořádku!🙂 třeba to prostě fakt jen tělo nechtělo tento měsíc absolvovat, tak tu ms bojkotuje🙂 uvidíš, ale k dr bych šla až to půjde, alespoň na kontrolu, ať máš klid

renyy
23. led 2017

@vanea no napadá mě , jestli by to nemohl mít zánět , teď mě přítel upozornil na to , že mám kyselý výtok..myslím , že při zánětu bývá MS opožděná .. hned jak se paní doktorka uzdraví zajdu k ní🙂

nikynikol25
16. bře 2017

Ahoj holky,mate některá s tímto zkušenosti??https://www.otehotnet.cz/e-shop/testy-plodnosti... děkuju za odpověď.

misula29
17. bře 2017

@nikynikol25 vyhozené peníze, pokud máš pochybnosti zajdi si k doktorovi na vyšetření

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru