Ahojky, jdu si pro radu, cyklus mám 28-29 dní a teďkom jsem 33DC a testy negativní. Předevčírem takže 31DC test slabě pozitivni,ale zbytek negativní. Před Ms mívám bolesti prsou a hlavy. Teď mám akorad slabé točení v hlavě, prsa nebolí, únava, slabá tupá bolest v levé straně podbříšku. Ovulaci jsem měla nějak 12-14 dní od prvního dne ms (poznám jí , špiním ři ní) , ale před ms 6 dnů jsem špinila zase ale jeden den a to bylo už jen takové zašpinění jenom prádla . Teďkom nevím co se mnou je zda těhu nebo něco jiného. Jinak nechráněný p.s. Byl v době ovulace. Měla jste některá podobně a zjístili jste že cěkáte mimi ? Prosím o případné příběhy podobného typu 🙂 děkuji Alča
Nad tim sem taky uz uvazovala 😊 den po vynechane mi vysli mikroskopicky pozitivni ovu testy a to sem si spletla s tehu a pak az ted predevcirem tehu a od te doby nic :(
Dělala jsem teď clear blue digital a vysel negativ
Holky proc mi sili ovulacni test ?
Trosku divny 😂 no zitra budu vedet vysledky krve
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@arnovo ja bych par dnu pockala a znovu udelala test kdyz byl slabe poz. Tak by mohl zesilit ...