Ahoj holky,nikde jsem nenašla odpověď na mou otázku,proto zakladam novou diskuzi. S pritelem se snazime o mimi. Jsem 25DC,ovulace prověhla 13DC (cyklus mam 26 dni) spali jsme spolu skoro kazdy den.. 22DC(9dni od ovulace) jsem zacala mit strasne bolesti bricha,az krece a prisla Ms(ktera ma prijit az 26dc-tedy dostala jsem to 5 dnipred ocekavanou) zezacatku to bylo slabe svetle ruzove,odpoledne se to rozjelo svetle cervena krev +hnede spineni.-nebyla to klasicka ms,vypada jinak..toto trvalo dva dny,a dalsi dva dny uz jen hnede spineni spinim jeste ted.. jine zmeny na sobe nepozoruji,krome te bolesti briska a bolesti zad..ma otazka zni zda jde o predcasnou ms nebo uhnizdovani? Nechci byt zklamana,ale chci slyset nazory,jestli nekdo take prozil toto krvaceni pri uhnizdovani a objevil pak dve carecky na testu,nebo pri uhnizdovani opravdu nastava jen hnede spineni a probihal potrtat...v utery to mam dostat a pokud nedostanu nevim,jestli ma cenu delat test..at nejsem zklamana..tisickrat vam dekuju za odpovedi,zkusenosti a nazory..nechci pusobit jako poblaznena,jen me to vydesilo ms mam vzdy pravidelnou bez jakehokoliv drivejsiho spineni ...v pondeli jsem byla u p.gynekolozky a ta mi rekla ze sliznice je krasne narostla a pokud se neco uhnizduje,uhnizduje se "mu" dobre..a pak dva dny od jeji navstevy nastaly tyto "problemy"
Udělej si test a uvidíš. Pokud bylo krvácení bez sliznice,tak je šance,že to bylo uhnizdovani. Je to buď a nebo no... Držím palce🙂
Neni na testik brzy??
@ndolakova 12dpo už by čárka slaboucka mohla být vidět... A pokud krvácení bylo hnízdění,tak už došlo k produkci hcg, čili by test už měl něco ukázat;)
@ndolakova Určitě ale testuj až ráno z ranní moči,to budeš už 13dpo
já když takhle jen špinila a měla divnou MS, tak jsem pak měla mimoděložní těhotenství... Na těhotenském testu jsem měla jen slabooooolinkého ducha. Raději doporučuju jít na gyndu, aby ti to ohlídali...
Super,zítra už tedy zkusím testnout ráno,jste hodné
Ahoj holky, v patek jsem mela na papiru ruzovou skvrnku, bylo to 2x za sebou, takze asi uhnizdovani. Dneska cely den lezim jakoby na me neco lezlo :-/ prasky zadny neberu co kdyby. Kdy by mohlo byt neco videt na testu? 🙂
@heduskak tak takto jsem to měla já u dcery. Jeden den jsem ležela se zimnicí, nevěděla, čím se přikrýt, test byl pozitivní v den, kdy měla přijít ms, dříve jsem netestovala. Já bych testla až v den vynechání, ať se zbytečně nestresuješ. A celou dobu od zahnizdění jsem slabě špinila, do dne první ms. Pak už nic.
@heduskak záleží kdy byla ovulace:D
@misulinka44 5-6dni pred tim spinenim 🙂 u syna jsem to vubec nemela
@heduskak tak test má cenu nejdříve 10dni po ovulaci, tak ještě vydrž🙂 nejlépe samozřejmě vydržet do vynechání ms,ať se pak třeba zbytečně netrapíš,kdyby to nevyšlo...Ale málokterá zvědavá ženská vydrží čekat 😁
Tak ja tedy hlasim,ze u mě úplně bílo na testu, a to mam ms dostat zítra...už tomu tedy moc nevěřím,aspon naznak "ducha"uz by urcite byl asi..🙂
@ndolakova dokud nedojde MS tak není nic ztraceno,mohlo dojít k ovulaci déle. Klidně i ten 22dc kdy jsi zakrvacela
Ovulace probehla drive,jelikoz 19DC gynekolozka rekla ze uz ovu probehla..☹
@ndolakova tak držím palce na příště;)
Jeste uvidim,zda dorazi "prava ms" zitra,pokud ne,jeste testnu a pak...hura na to sup znovu 😄
Ahoj holky, přidávám se taky do téhle skupiny. Včera jsem byla 22DC - 5DPO a ráno jsme s přítelem měli sex a poté jsem začala hnědě špinit, dnes ráno jsem ještě taky trošku špinila, ale už je fakt slabě. Chci se zeptat, zda to může být uhnizdování vajíčka nebo něco jiného.Jinak včera celý den už od rána jsem cítila tlaky v břísku jako před MS. Menstruace by měla být 31.1. S přítelem se snažíme již 7.měsíc. V listopadu jsem brala jeden měsíc clostík, tenhle neberu nic až na různé vitamíny a čaje. Díky moc za odpověď 🙂
@lory303 tak určitě mohlo ..A nemuselo. To nikdo nevi. Mohl jen zakrvacet čípek podrážděný stykem. Uvidíš za pár dní,zda dojde ms nebo ne🙂
@misulinka44 děkuji za odpověd. Me celkem zarazilo, že skoro ve všech diskuzich se píše, že u uhnizdovaní je špinení narůžovělé. Já měla jen hnědé, tak nevím zda i tak nejaka nadeje je ☹
Me by jen hrozne zajimalo proc to 5denni spineni..co se to deje... nikdy jsem takove spineni pred ms nemela ...az ted kdyz delame miminko...
@ndolakova Ahoj,me se tohle stalo asi trikrat po sobe,nez jsem otehotnela,presne jak pises pred terminem ms spineni tri ctyri dny a ms nic,testila jsem jak blazen,nevim cim to bylo,ale po petiletem snazeni se povedlo,treba se neco zmenilo v hormonech,proste nevim,ale treba se i u tebe neco chysta.😉
A jeste me znepokojuje,ze uz druhy den chodim co 20 minut na malou 🙂 😀 vubec jsem to nepozorovala,ale uvědomila jsem si to až teď v práci...
Ahoj mam pravidelny cyklus co 28 dni,posledni menstruace 1.1. tak ovulace kolem 14teho,dnes je 25 a slabe spinim,menstruace ma prijit v sobotu. Test negativni a od ovulace mam pocit tahani ve vajecnicich. Hnizdeni nebo uz je pozde?
@pavlin888 ke hnizdeni muze docházet i v dobe,kdy ma prijit ms, pockej par dni a test zopakuj,na nej je jeste brzo
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, držím palce, ať je to zahnizďování! Každá jsme jiná, kamarádce přišla normální ms, přestože už byla těhotná, já jsem to zase několik cyklů měla podobně, jak popisuješ - ms dva dny, divná a bolestivá, nic z toho nebylo. Když se to opakovalo poněkolikáté, běžela jsem si na gyndu pro Duphaston na udržení. U mě se ale v 7 tt přišlo na špatnou funkci štítné žlázy, problémy s udržením mohly být díky tomu. Dej vědět, jak jsi dopadla. Na testu jsem měla slabou čárku už 10 dpo..