Menstruace nebo problém v těhotenství?

terezkahot
19. únor 2017

Zdravím všechny, s přítelem se snažíme o miminko. Před 3 měsíci jsem vysadila HA. Normální cyklus mám od 28-31 dnů. Tentokrát nic až v noci na 35 DC hrozné křeče a přes den menstruace, ale strašně slabá+malé cucky (normálně je silná v prvních dnech a po vysazení HA se mi nikdy cyklus nezměnil. Test sem si dělala dnes ale odpoledne a moč byla podle všeho dost naředěná- byl negativní. Co si o tom myslíte? Je to jen porucha cyklu a nebo je šance že z toho něco bude? Test zopakuju zítra, ale sem z toho na nervy 🙂

kordulle
19. únor 2017

Ahoj Terko,

jak dlouho jsi brala HA? Já ji brala dlouhá léta. Čtyři měsíce po vysazení byl cyklus v pořádku 28/29 dní (asi doznívaly hormony) a pak už to šlo se cyklem z kopce.. 38DC, 52DC a 50DC.. těhotná nejsem podle TT, ale rozházené to mám tedy pořádně.. :/ Také se snažíme o miminko. Nepropadám panice, ale řeším jak nejlépe cyklus upravit na pravidelný.

terezkahot
autor
19. únor 2017

Brala jsem je měsíc-max dva, předtím půl roku vůbec. Bylo to takový chvilkový zaváhání. Takže úplnou chvilku :/ tak nevím... I po roce brání mi to cyklus po vysazení nikdy nerozhodilo. Myslela sem si že tam Mimi už určitě bude a teď nevím co si o tom myslet. Mela sem teď náběh na zánět (roste mi osmička) tak možná jestli to není tím. A jak se snažíš cyklus upravit? 🙂
@kordulle

leymea
19. únor 2017

@terezkahot slaboucka MS muze byt ok, muze se jednat o uhnizdovani, ale uz by tam teda nemely bejt cucky. To se Ti proste odlucuje sliznice. Myslim, ze tehotna nejsi, ale stat se muze cokoliv. Bohuzel i kratkodobe uzivani HA Ti muze rozhodit cyklus, ale zkusenosti nemam. 🙂

terezkahot
autor
19. únor 2017

To jsem četla, ale vzhledem k tomu že sem měla křeče, že sem lezla po zdi a musela jsem si vzít dva ibalginy tak sem byla smířená že prostě nic, ale to hodně slabý krvácení mě mate.
Děkuji za názor, uvidím jak zítra. 🙂

leymea
19. únor 2017

@terezkahot pri tehotenstvi bys takovy krece mit nemela 🙂 a kdy Ti MS zacala?

terezkahot
autor
19. únor 2017

No dneska brzo ráno okolo 4 mě vzbudili ty křeče (bylo to jako bych měla kontrakce chvíli děs a chvíli klid-takhle dokola), byla sem úplně vyprahlá naklopila sem do sebe asi půl litru šťávy :D a šla sem na záchod a všimla sem si toho slabýho krvácení, ale vůbec se to nerozjíždí, spíš naopak, ty cucky jsou malinký. Do 5 sem se snažila to vydržet, nešlo to tak sem do sebe kopla Ibalginy a přes den mě to břicho chvilkama pobolivavalo ale slabounce a teď už dobrý.

leymea
19. únor 2017

@terezkahot me se treba MS rozjela vzdy az druhy den. Prvni den jsem mela sileny krece. Diky bohu trvaly jen cca 2 hodiny. Ale bylo to peklo. Taky jsem si davala ibalginy a stejne to nepomohlo. Prislo to tak po trech mesicich od vysazeni. Do te doby to byla pohoda.

terezkahot
autor
19. únor 2017

To mě taky, ale kdyz mi křeče začli takhle v noci tak přes den se to rozjelo, nevím třeba se to zítra rozjede a bude to jasný... Když já bych si přála aby už to těhu vyšlo :D tak hledám důvody proč by to nemusela být MS. Klasika

kordulle
19. únor 2017

@terezkahot Myslela jsem, že jsem v tom "sama", ale zjistila jsem, že to trápí spoustu holek.. Pan doktor mi chtěl dát injekci na vyvolání MS, to jsem úplně nechtěla, zase další hormony do těla, když se snažím od nich očistit. Tak jsem čekala než MS přišla přirozeně sama.. to to trvalo.. :(... ale přece jsem se dočkala.. Hodně holek tu radí bylinné kapky Gynex, že jim pomohly srovnat cyklus.. tak uvidíme.. ;) hlavně pozitivní mysl a nepanikařit (si říkám) 🙂

leymea
19. únor 2017

@terezkahot neboj. Ja to znam. Dostala jsem MS a stale doufala, ze muzu byt v tom. Jakmile se mi rozjela silne, prestala jsem doufat. Dokonce jsem si pak pro jistotu na prvni den MS nebrala ibalgin, ale paralen, kdybych nahodou fakt byla tehotna. No blazen 😀 proste jsem porad doufala. Pak uz jsem prestala doufat a kdyz dorazila MS, tak mi bylo jasny, ze zase nic.

ajja87
19. únor 2017

Ahoj,jak pise kodulle,Gynex je na srovnani uplne nejlepsi,mesic po jeho uzivani jsem hned otehotnela.Po samovolnem potratu jsem to take mela cele rozhazene a pak jsme se pul roku snazilk a nic,tak jsem dala na radu a zkusila gynex a uz tu uspavam malou rostandu 😀 preji hodne stesti 😉

terezkahot
autor
19. únor 2017

@ajja87 Tak jo, vyzkouším to 🙂

leymea
19. únor 2017

@ajja87 taky jsem ho zkousela. Nepomohl k miminku a nastesti mi ani nerozhazel cyklus 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru