Menstruace a přesto těhotná?

eliska199666
17. pro 2023

Zdravím. Snažení proběhlo 3.12.
MS jsem měla dostat dnes, no dostala jsem ji 4 dny před termínem, 14. 12.
Byla ale divná, krvácet jsem začala hned, ( byly i větší kousky), trvalo to 2 dny.. Včera min krvácení a dnes vůbec.. Jak kdyby se nic nestalo..
MS mám pravidelnou 28 dní.. Nikdy nemeskala nebo nebyl žádný problém..
Přítel mi řekl ať zkusím test, no teď o tom hodně přemýšlím jestli Teda může být těhotenstvi i když má žena menstruaci silnější? Nevím, zítra zkusím test každopádně bych ráda věděla vaše názory a zkušenosti.. MS u mne trvá 6 dnů a ne jen 3…

Díky,

lilian2111
17. pro 2023

Tělo není stroj, někdy může být cyklus kratší, někdy delší. Menstruace totéž - záleží jak vysoká/narostlá byla sliznice. Pokud je sliznice nižší, způsobí to slabší menstruaci. Nemyslím si, že by šlo o těhotenství, ale test pro jistotu udělej.

lencaa11
17. pro 2023

@eliska199666 myslím že na TT to nevypada spíš nějaká změna v cyklu někdy to tak bejt může tělo není stroj na 100%

pe_tu_ss_ka
17. pro 2023

Měla jsem to jednou podobně, ale já tedy měla těhotenské příznaky - únava, nateklá a bolavá prsa. Menstruace tehdy byla šílená, tak špatně mi nikdy nebylo, bolest, intenzita, malátnost... příznaky i p otestovat menstruaci neodezněly, jen zeslábly, ale přesně po nenstruaci mi test vyšel pozitivní, po týdnu nesílil a byl pořád stejný. Doktor podezření na mimoděložní, které se poté potvrdilo.. ale pokud nejsou příznaky, tak bych nespoléhala, že by vyšel test pozitivně, a pokud ano, tak bych si dala velký pozor, aby mě doktor hlídal, zda opravdu nejde o mimoděložním.. mě brali vejcovod za pět dvanáct, kdy byl těsně před prasknutím..

marketa1218
18. pro 2023

Těhotenství by to být třeba i mohlo, ale za mě většinou neprosperující, biochemické. Odešlo to všechno s tou silnou menstruací. Pokud jsi ale před MS neměla pozitivní těhotenský test, tak o těhotenství pravděpodobně nepůjde .

luciejonsztova
18. pro 2023

U mě to také bohužel skončilo mimoděložním. I když bylo krvácení jiné, tak bylo dost silné, takže bych raději nepočítala s prosperujícím těhotenstvím. Test bych si udělala a pokud by vyšel pozitivně, hned zavolat lékaři a říct mu co a jak. Já když řekla, že mám pozitivní test a měla jsem ms, sestřička mi řekla ať přijdu ještě ten den.

viky000
9. únor 2024

Ahoj, měla bych dotaz. Poslední MS jsem dostala 30.1 , ovulaci predtim jsem si pohlídala. Ms jsem měla 5 dní, jenom teď poslední 2 dny mě pobolívá v podbřišku, jako kdybych to měla dostat znova a to jsem nikdy neměla. Poslední těhotenství mě taky takhle bolelo v podbřišku,myslela jsem si, že to určitě dostanu, akorát jsem uz byla těhotná...
Myslíte, že by se něco takovýho mohlo stát i teď? I když jsem vlastně ms dostala?
Podotykam, poslední MS před otěhotněním jsem dostala 15.2 a k doktorovi jsem šla 3.3 s tim ze už jsem měsíc těhotná, takže jsem vlastně dostala v únoru ještě ms, ale už jsem byla těhotná, pokud tomu dobře rozumím...

helen_h
9. únor 2024

@viky000 Tak pokud by to bylo krvácení i přes těhotenství, tak by ukázal pozitivní výsledek test, protože byste otěhotněla během toho předchozího cyklu. Než spekulovat, tak nejlepší zkusit těhotenský test.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru