Měly jste podobně a dopadlo to dobře?

kristynatynka
2. led 2022

Ahoj 18.11.2021jsem prodělala potrat 5tt
Tudíž se mi nedostavila ještě menstruace , 31.12.2021
Jsem mi ukázali dvě čárky , na testu .
Tak jsem se chtěla zeptat ,děvčata jestli jste to měly podobně a dopadlo to dobře ?
Doktor mi řekl ze až bych přestala krvácet ,at se zastavím na kontrolu,tudíž mi bylo řečeno ze děloha je v pořádku a v původním stavu tak jak ma být , a ze je na mě jak se budu cítit ,ze se teoreticky můžeme začít snažit znovu pokud,nemám potíže (které jsem neměla)
Prosím názor 😊

kristynatynka
autor
2. led 2022
petradt1986
2. led 2022

Nu a jsi znovu tehotna.
A co potrebujes jeste vědět? Doktor ti vse rekl. Nekomu se zadaří ihned. A je to v poradku, nekomu se to opakuje, protoze telo potrebuje cas.

amazonkajanik
2. led 2022

@kristynatynka jako to jsou dálnice! V 5 TT je to skoro jako kdyby těhotenství nebylo, tělo si poradí velmi rychle,jen ta psychická stránka je horší.Tak držím pěsti, ať je vše,jak má být!❤️

kristynatynka
autor
2. led 2022

@amazonkajanik moc děkuji 😊 mám trošku strach , ale je to 50/50ale modlim se aby sem se miminka konečně dočkala

amazonkajanik
2. led 2022

@kristynatynka tak snad budete mít větší štěstí než my. U nás to byl běh na dlouhou trať, byť se povedlo přirozeně. A to jsem s tím už nějak nepočítala a první týdny dělala fakt těžkou práci,kdy mě i chlapi odrazovali, že to udělají za mě...

kristynatynka
autor
2. led 2022

@amazonkajanik to me mrzí ,😥😥kazdopadne drim moc palecky at se co nejdřív zadaří😊

ele_nka
2. led 2022

@kristynatynka já 1.3. potratila a 1.4. měla pozitivní nový test a teď mi tu běhá zdravý kluk. Držím palce! je mi jasné, že psychika pracuje. 🍀

delphine1
3. led 2022

Gratulace, jasně těhotná.
Ono se i říká že po potratu jde otěhotnět líp, protože tělo už má v sobě mix tehu hormonu a tedy nemusí začínat “od nuly”.
Ja měla ZT v cca 7tt, začátkem 9tt mi na to prisli a šla jsem na revizi. O dva měsíce se zadarilo, včera jsem měla termín porodu ale malé se venku nějak nechce 😂🤷‍♀️
Takže držím palce ať vše dobře dopadne, zkus myslet pozitivně. 🙂

kristynatynka
autor
3. led 2022

@ele_nka děkuji

kristynatynka
autor
3. led 2022

@delphine1 je tak ted sem ohodne větším klidu me si dr pozval az v únoru rovnou na srdíčko vůbec to neuktika😁

kristynatynka
autor
4. led 2022

@kristynatynka tak dneska takhle😍

coconat
18. led 2022

@kristynatynka také jsem potratila 7tt a za měsíc jssm byla znovu těhotná a vše se vydařilo. Toto miminko už má hezky “zaseto” a půjde to jak po másle tomu věř🙂))😘

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru