Nedalo mi to a dnes jsem si změřila HCG. Vyšlo mi 3,1 U/l. Dnes je 1.8., ms očekávám cca 5.-6.8. Prosím napište mi vy, které to máte líp zmáklé, jestli je to tak nějak normální nebo už by v krvi v těchto dnech mělo být vyšší. Díky🙂
@katherine177 pracuji v biochemické laboratoři
Do hodnoty 5 U/l je výsledek negativní.
Tenhle vysledek se považuje za negativni, ale nějak to vždy musí začít 🙂 takže zkus za dva dny a uvidis
@mimino17 tato hodnota je negativní. Počkej do termínu ms
To je negativní výsledek, 4 dny před ms už by tam něco být mělo, přecejenom 10dpo už mnohdy vychází na testech duchové, ale na lepší výsledek budeš muset počkat do termínu ms.
po SP jsem lítala na odběry HCG, špatně mi klesalo, kolísalo... když jsem se dostala na cca 3,1 U/l, prohlásili to za negativní hodnotu...
Nic se odehravat nemusí. Hladina hcg se v těle normalne vyskytuje, ale do 5 se to považuje za negativní co se tyče těhotenství.
Já si právě myslím, že normálně by hcg mělo být nulové nebo maximálně do těch 0,2.. určitě ne v jednotkách. Může ho zvednout těhotenství nebo některé druhy nádorů. Jistá si tím teda uplne nejsem.
@mimino17 to vypadá dobře 🍀
Děkuji, holky. Myslím, v týdnu ho zase ze zvědavosti přeměřím z krve. Ale už začínají i nevolnosti, tak to asi bude na dobré cestě. Ale bolí mě teda břicho pořád.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mimino17 mohu prosím vědět ,čím jste měřila to HCG?