Měla jste některá stejně?

1. lis 2023

Zdravím 🙂
Nemůžu si pomoct ale z nudy mě baví číst ty komentáře a vše co se vám děje ohledně začátečních příznaků těhotenství :D 🙂
No k věci.. tak trochu by mě zajímalo MS jsem měla 1.10
A sex s patrnerem jsme měli 13,14,15tého tři dny po sobě.. nejsme si jistý že by to partnerovi jak se řiká olítlo :D dnes by měla dorazit menstruace ale zatím nic (někdy mívám zpoždění) takže v pohodě ale už třetí den mám bílý výtok což nikdy před MS nemám.. trochu mě bolí podbříško a mám takový divný pocit jak kdyby mě tam něco tahalo?
Taky mě vždy už klidně 5-6 dní před MS bolí prsa a teď vůbec nic ? Samozřejmě test si zajdu koupit ale nevím jestli mám ještě pár dní počkat?
Zajímalo by mě jen jestli jste měl někdo stejný problém nebo něco podobného..jak jsem psala baví mě číst vaše příběhy :D děkujii 🙂

cilkat
1. lis 2023

Moje zkušenost je, že když jsme se aktivně snažili o druhé mimi, měla jsme dva dny před MS vždy těhotenské příznaky - a stupňovaly se. A pak přišla MS. ... ten jeden měsíc, kdy jsem to neřešila jsem krom výkyvů nálady neměla žádné fyzické příznaky... když jsme si málem vzteky zlomila ruku o gauč... byl druhý den tes dost jasně pozitivní O🙂. (Jo, mám dlouhej cyklus a fakt ne na den přesný).

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru