Ahoj,dnes jsem zjistila ze mi z prsou vyteka takovy maz tekitina,ale mam den zpozdeni,a bt rano 37,4 vecer 37,7 myslite ze se muze jednat o tehu nebo jen hormony?nebo se zitra mrska rozjede?diky za nazory
Test jsem si delala naposledy v sobotua jen slabounky duch.
Nebo uvidim zitra jestli se rozjede,jeden den jeste nic neni si myslim
Jsem uplne zdrava 🙂no uvidime
Jo ale Bazalni Teplotu 37,7
Jj psala bt rano a vecer.uvidim zitra pokud neprijde skusim testnou zitra
Ja jsem to mela v tehotenstvi 😉
@privka1984 uplne na zacatku?
Rekla bych tak od 3 mesice, ale nikdy predtim jsem to nemela, tak to mam spojene s tehotenstvim.
@svlocka Bazální teplotu večer nemá smysl měřit, nemá žádný význam.
Vyšší bazální teplota je způsobená vyšší hladinou progesteronu - ten má vyšší hodnoty v druhé polovině cyklu po ovulaci a pak také v těhotenství. Pokud nedojde k těhotenství, progesteron klesne, čímž klesne i bazální teplota a přijde menstruace. Pokud otěhotníš, hladina progesteronu zůstává vysoká a vysoká zůstane i bazální teplota. Progesteron je potřebný v prvních třech měsících těhotenství, než převezme plně úlohu placenta.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@svlocka A proc si neudelas test? To budes asi vedet rychleji na cem ses..pokud ms meska, tak by to mel test ukazat, tady ti asi nikdo nerekne, ze kdyz mas takovou a takovou teplotu, tak ses stopro tehotna nebo to jsou stopro hormony