Mateřská při OSVČ a HPP

terka80
1. kvě 2019

Dobry den.snazime se o druhe dite druhy mesic,zacla jsem brat gynex tento cyklus od 1 dne mens a kapala 7 rano vecer ovulace u me probehla 11 dc a 6 dpo jsem zacala spinit plus bolesti v podbrisku a to trva do dnes takze uz sesty den.dnes jsem 11 dpo a mesicky cekam v nedeli.mam 25 denni cyklus.toto spineni mam poprve v zivote a vubec nevim co si o tom mam myslet. Mate zkusenosti myslite ze to muze znamenat tehu?po horm.strance jsem v poradku

sudylichozrout
1. kvě 2019

@terka80 Muze to byt Gynexem, muze to byt nejaka kratkodoba hormonalni nerovnovaha a muze to byt i nidacni spineni. To ti tady nikdo nerekne. Udelej si tehotensky test, ted uz by na nem melo byt neco videt. Pokud bude opakpvane negativni, tehot a nejsi a pokud se uz problem nebude opakovat, nejde o nic vazneho. Pokud pristi cyklus budes zase spinit, navstiv lekare.

terka80
autor
1. kvě 2019

@sudylichozrout dekuji ti za odpoved,psala jsem tez do poradny gynex a napsaly mi( Dobrý den. Může to být reverzní reakce, V Gynexu pokračujte, ale snižte dávku na 2x5 kapek. Zdravím dr halt).dnes koncim a mam tydenni pauzu a tam uz budu brat tu nizsi co mi napsaly.tehu test mam jen ten s citlivosti 25.pokud menz nedojde tak v patek zkusim.ale i tak se zitra chystam k doktorce tak uvidim co mi rekne potrebuju uklidneni 😒

brookmichaela
1. kvě 2019

@terka80 ja na zacatku brani gynexu prvni nebo druhy cyklus taky spinila, pak se to srovnalo.

terka80
autor
2. kvě 2019

@brookmichaela asi to je z toho no,uz pocitam ze dojde mens.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru