Máte zkušenost s těhotenským testem sluníčko?

majda2023
24. zář 2024

Holky prosím, prosím o radu. Snažíme se s partnerem o miminko a koupila jsem si těhotenské testy, ae až pak jsem zjistila, že některé maminky si stěžovali, že ukazuje falešné (je to test sluníčko prodávají ho třeba v tetě) do teď mi normálně ukazoval negativní výsledky, ale dneska je tam druhá čárka a hezky vidět, ale když jsem si udělala dr.maxe test tak vyšel negativní...tak nevím ...mám se radovat nebo ne. Děkuji všem kdo s tímto testem mají zkušenosti

mecaira
24. zář 2024

@majda2023 Sluníčko neznam, ale Dr max mi vždy ukázal krásně a bez chyby, ale možné je cokoliv.

majda2023
autor
24. zář 2024

@mecaira mně právě taky, ale strašně mě to mate...přijde mi, že vidím i něco na dr.maxovi (ale je možné že si ji tam vsugerovavam)

lilian2111
24. zář 2024

Ano, když se namoci moc, tak udělá falešné //

martulka88
24. zář 2024

@majda2023 Hele, sice jsem nekupivala sluníčko, ale mama testy, ale nikdy mi nic falešného neukázali. Ale spousta ženských tady psalo, jak dělahí falešné duchy. Když jsem nebyla těhotná byl vždy negativní. Každý TT má trochu jinak barviva. Takže bych vyzkoušela ještě jeden test. A kdy má být termín MS?

lencaa11
24. zář 2024

@majda2023 máte foto ono sluníčko je stejný jako mamatest asi bych ještě udělala jiný test jinak na sluníčko hodně tady je špatná recenze nebo zašla na krev zatím bych to brala že je to negativní

majda2023
autor
24. zář 2024

@martulka88 zítra mám termín ms...včera když jsem to zkontrolovala tak jsem se spletla a myslela že má dojít dneska proto jsem testovala

majda2023
autor
24. zář 2024

@lencaa11 lepší foto asi nemam

martulka88
24. zář 2024

@majda2023 Tak uvidíš zítra ráno. Zkusila bych sluníčko, zda zesílilo či nikoliv. Nebo dojde ms.

majda2023
autor
24. zář 2024

@martulka88 dobře děkuji

lencaa11
24. zář 2024

@majda2023 něco tam je teď aby čárka sílila ráno bych udělala další test nebo večer

majda2023
autor
24. zář 2024

@lencaa11 já myslela že se může dělat jen ráno? Takže se můžu otestovat i večer?

lencaa11
24. zář 2024

@majda2023 ano během dne kdykoliv někdo dělá ráno že má víc silnější HCG někdo zas víc večer

majda2023
autor
24. zář 2024

@lencaa11 dobře budu zkoušet děkuji moc♥️

telios
26. zář 2024

@majda2023 ja bych ted testovala rano jen, moc je koncentrovanejsi. Pres den ti muze vyjit negativni (kdyz to je takto na zacatku) - kdyz carka bude silnejni tak je jedno jestli testujes rano, odpoledne nebk vecer 🙂 zalezi kolik tam toho hcg je… otestuj co dva dny a uvidis jestli sili (idealne stejnym testem)

hanaalb
26. zář 2024

@majda2023 me bud udal ducha a nebo bilo. Za me jsou spolehlivd

eliska199666
1. říj 2024

Jak to prosím dopadlo a tím testem Sluníčko

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru