Holky prosím, prosím o radu. Snažíme se s partnerem o miminko a koupila jsem si těhotenské testy, ae až pak jsem zjistila, že některé maminky si stěžovali, že ukazuje falešné (je to test sluníčko prodávají ho třeba v tetě) do teď mi normálně ukazoval negativní výsledky, ale dneska je tam druhá čárka a hezky vidět, ale když jsem si udělala dr.maxe test tak vyšel negativní...tak nevím ...mám se radovat nebo ne. Děkuji všem kdo s tímto testem mají zkušenosti
Ano, když se namoci moc, tak udělá falešné //
@majda2023 Hele, sice jsem nekupivala sluníčko, ale mama testy, ale nikdy mi nic falešného neukázali. Ale spousta ženských tady psalo, jak dělahí falešné duchy. Když jsem nebyla těhotná byl vždy negativní. Každý TT má trochu jinak barviva. Takže bych vyzkoušela ještě jeden test. A kdy má být termín MS?
@martulka88 zítra mám termín ms...včera když jsem to zkontrolovala tak jsem se spletla a myslela že má dojít dneska proto jsem testovala
@majda2023 Tak uvidíš zítra ráno. Zkusila bych sluníčko, zda zesílilo či nikoliv. Nebo dojde ms.
@martulka88 dobře děkuji
@majda2023 ja bych ted testovala rano jen, moc je koncentrovanejsi. Pres den ti muze vyjit negativni (kdyz to je takto na zacatku) - kdyz carka bude silnejni tak je jedno jestli testujes rano, odpoledne nebk vecer 🙂 zalezi kolik tam toho hcg je… otestuj co dva dny a uvidis jestli sili (idealne stejnym testem)
Jak to prosím dopadlo a tím testem Sluníčko
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@majda2023 Sluníčko neznam, ale Dr max mi vždy ukázal krásně a bez chyby, ale možné je cokoliv.