Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Již několik let se snažím otěhotnět a zatím vždy 8-9tt jsem dostala menstruaci. Nyní jsem změnila gynekologa a měla jsem minuly měsíc zánět vaječníku. Dostala jsem pak od doktorova doporučení, abych si testovala ovulaci, začala jsem brát hned od prvního dne cyklu Inofolic a během ovulace jsem brala Myoovunelle. Teď jsem cca 20den cyklu, včera jsem byla na pohotovosti protože jsem měla silné krvácení, které ale trvalo jen par hodin. Na pohotovosti mi udělali ultr. Kde bylo vidět žluté telisko na levém vaječníku a sliznice mi byla naměřena 12 mm. Bylo mi sděleno ze se muže jednat o nidacni krvácení. Ale ze ještě nyní není možné těhotenství detekovat. Trpím už týden šílenou únavou (opravdu nedokážu se soustředit, porad spím) mám silné bolesti v podbrisku a v zádech, mám závratě a trpím nechutenstvim (k jídlu se musím vyloženě nutit). To jsem nikdy před tím neměla, vždy únava jen par dni a pak to přešlo. Bolí mě i levá strana kde je telisko. Bylo mi řečeno ze to k tomu patří a ze se nemam tím stresovat. M/S se má dostavit kolem 15.7. Test si prý nemam dělat ze mi stejně vyjde teď negativní. Mate někdo z vás s takovymhle vývojem zkušenosti?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lili234 nechci strašit, jen napíšu svou zkušenost. Silné bolesti zad, břicha, občasné i celkem silné krvácení a závratě jsem měla při mimodeloznim