Dobry vecer maminky a snazilky, prosim poradte: muzu mit tehotenske priznaky uz 7DPO? Jak pisi, jsem 7 DOP, mam vyrazne pichani v podbrisku, takove ne bolestive, ale zretelne tahani. Objevuje se to po zatezi, takze nedelam pohyby svihem. Svedi me a "napnuly" se prsa. A mam takovy zvlastni pocit, zive sny. Podotykam, ze nejsem dlouhodoba snazilka, mame 1. syna a je to poprve, co jsme se po 1,5roce nechranili.dekuji:*
Ahoj 🤗 těžko se radi, já kdybych čekala na příznaky, ještě teď v 9. Měsíci bych nic nevěděla :D každopádně podle mého názoru je na časté močení a tahání v podbřišku ještě brzo... Já bych počkala a v období kdy mám mít MS bych udělala testik a pak se případně rovnou objednala na gyndu.
@teruskablue Chápu nedočkavost, ale opravdu počkej až na nevynechanou menstruaci, nebo klidně zkus dva dny před, to sem vždy dělala já a už byl dušík 🙂 Držím pěstě.
@teruskablue pokud by to co popisujes patřilo k těhotenství jako příznaky, test už by to ukázal. Ale zdá se mi to příliš nepravděpodobné. Čekej do vynechane ms
Ja jsem u obou tehotenstvi opravdu uz par dni po poceti zacala mit zvysenou citlivost na pachy. Za normalnich okolnosti mam spatny cich, trpim chronickou rymou a opravdu dvakrat v zivote jsem citila velmi dobre — ted s odstupem casu muzu rict, ze to nebylo vsugerovane🙂 Takze ano, za me muze clovek pocitovat tehotenstvi uz relativne brzo, nemozne to neni. Jistotu sle samozrejme budes mit az udelani testu a s tim bych jeste par dni pockala🙂
@teruskablue ja uz 10 dpo mela ducha
Ahoj Holky, dekuji Vam za ochotne rady, mate prvadu Vy, co pisete, ze je to brzy a ze mam pockat na vynechanani menses. Ale budu uprimna, ta zvedavost a nedockavost je proste silnejsi nez ja, nemohla jsrm usnout do 2hod do rana! Takze:dnes jdu koupit test, asi obycejny papirkovy+ClearBlue a zitra 8DPO budu testovat
Horsi je ze v den ocekavane menses mame letet k mori-Spanelsko. Leteli byste? Je to bezpecne...?jeste jednou dekuji:*
Zitra 8DPO a hned dam vedet.... s prvnim synem jsem mela // myslim 10 DPO.....
Testovat se ma z ranni moci, tusim, ze?
@teruskablue ano, testovat se má ráno, ale nechala bych to až na 10DPO, je to jistější.V 7DPO většinou dochází teprve k uhnízďování, které se mi projevovalo pícháním v podbřišku. 9DPO jsem nemela nic a 10DPO krásného dušíka.
Dobre rano, holky dekuji za rady, 7DPO, 8DOP, 9 DOP a dnes 10 DPO zadna carka, zadny duch... Myslela jsem si, ze nebudu, ale jsem zklamana a podvedome se zacinam bat, aby se mimi podarilo.....☹ myslite ze je nadeje ze test vyjde az 11.DPO, 12 DPO.....?
@teruskablue Menstruace má přijít kdy?
@teruskablue ja hlavne doporucuju se zhluboka nadechnout a uklidnit se. Snazite se prvni mesic a ty vyvadis, jako byste uz x let nemohli pocit, co budes delat treba za pul roku? A k tematu, 10 DPO je brzo, ja mela slabounkeho ducha az 12 DPO, dva dny pred ocekavanou MS, takze klidne tehotna byt muzes. A kdyz nebudes, tak prece o nic nejde, vyjde to dalsi mesic. Nebo ten dalsi. Nebo ten po nem. Proste az bude ten spravny cas🤷♀️
@teruskablue ja som vzdy na zaciatku mala.caste mocenie.....bolela ma hlava...nechutila mi cigareta....a prsia ma.tak.zvlastne palili a co.som.vzdy mala pri svojich troch detickach a I toto tehu citila.som tak horuco..ako keby som mala teplotu ake celo.studene vsetko len som mala pocit ze akoby vo vnutri mi je teplo..zvlastne ale tak to bolo
@teruskablue pokial si skutocne uz 11 dpo tak slaby duch tam musi byt! I ten 9 dpo mohol byt ale otazne.je. ci skutocne ves kedy si asi mala ovulaciu lebo ak.sa ti mozno posunula tak preto testy este nic neukazuju......sledovala so si ju bazalnou teplotou alebo aspon ovu testami? Lebo inak.tazko povedat ja.som si tiez myslela ze.poznam.svoje telo a zvladnem to bez.ovu testov ako doteraz a.tak ..videla som plodny hlien tak.som si povedala je.to tu a ze.ho bolo vela.... a teraz.som tehu a to sme mali.nechraneny styk s muzom v obdobi mojej.vypocitanej ms....ale hold.clovek mieni panboh meni..ovulka.si chodi.chce.a.telo takisto....takze kludne si mozno otehu neskor....
@girl.misel ukazkovy
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A jeste....castejsi moceni, nechut na kavu, vino(muze to byt vsugerovane?😲) Poradte prosim kdy dy si delat test, az v den ocekavne menstruace? Jeste: jsem pocisarskem rezu, jizva me dosud vubec nebolela. Ted me boli a taha jakoby v ni.....